Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret prijatelja

Goran Višnjić i Nina Badrić družili se u Jelsi, a pjevačica je glumcu postavila izazov

Foto: Instagram
1/8
06.07.2019.
u 14:10

Uz rodni mu Šibenik Višnjiću je jedna od destinacija za odmor i Hvar, točnije Jelsa na kojoj već tradicionalno ljetuje i Nina Badrić koja je tamo kupila i stan

Za tjedan dana Pula Film Festival otvara film "General" u kojem generala Antu Gotovinu igra naš glumac s adresom u Hollywoodu - Goran Višnjić.

Premijera "Generala" koji se snimati počeo prije dvije godine, povod je Goranovog dolaska u domovinu ali i prilika da se malo odmori i  druži s prijateljima koje nije dugo vidio.

Uz rodni mu Šibenik Višnjiću je jedna od destinacija za odmor i Hvar, točnije Jelsa na kojoj već tradicionalno ljetuje i Nina Badrić koja je tamo kupila i stan i s vremenom su se glumac i pjevačica sprijateljili. Ovaj vikend susreli su se na Hvaru i  ovjekovječili to i za Instagram i sve popratili stihovima glazbene legende Miše Kovača.

- Vidim jata onih istih ptica. Istu zvijezdu previsoku. Opet živi stotinama lica....- napisala je Nina na Instagramu i postavila je Goranu izazov da nastavi stihove pjesme "Dalmacija u mom oku", što za glumca nije bio težak zadatak. 

- A što se tiče moga Miše, e - nastavak pisme - “Dalmacija u mom oku.. - napisao je Goran.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DO
dopizdilomi
14:24 06.07.2019.

Nina, što misliš da izdaš neki album i nešto odreve.. pardon odpjevaš i zaradiš radom ili je lova iz ZAMP-a toliko dobra da je dovoljno jednu pjesmicu napisati i ne radiš više ništa do kraja života nego se naslikavaš koliko si ostarila, udebljala se i ništa ne radiš.

SK
skupiduša
15:08 06.07.2019.

Što ste navalili s tom Ninom, koga ona to zanima,briga koga za njen dekolte i koga ona izaziva, jednostavno, dosadni ste s njom, toliko da mi se novine više ne otvaraju!

DU
Deleted user
15:06 06.07.2019.

Nina u haljini bez grudnjaka pripijena uz Gorana, pitam se hoce li sliku lajkati Goranova supruga?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije