Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ja to mogu

HRT-ov novi show: Nisu vješti, ali su smiješni

ja to mogu
Foto: HRT
1/2
30.11.2015.
u 12:00

Slavko Sobin i Marko Tolja nisu se uspjeli okretati u prstenu, ali osvojili su gledatelje koji su ih glasovima nagradili drugim mjestom u prvoj emisiji

Akrobacija okretanja u prstenu bio je zadatak koji su u prvoj emisiji HRT-ovog showa "Ja to mogu" trebali izvesti Marko Tolja i Slavko Sobin, no njihov pokušaj neslavno je propao.

Dvojba ide li show uživo

Pjevač i glumac imali su sedam dana da svladaju ovu vještinu, isto toliko vremena Davor Bilman i Tamara Loos uvježbavali su svoj mađioničarski trik, Ivan Vukušić i Jelena Glišić plesnu točku, a Ana Majhenić i Lana Jurčević u tom periodu svladale su beat box, i to tako dobro da ih je publika nagradila s najviše glasova. Osim Markove i Slavkove točke, sve ostale na ekranu su djelovale jednostavne i činilo se kako nisu zahtijevale prevelike vještine, komentirali su gledatelji na društvenim mrežama nakon emisije. Emisija u kojoj osam osoba iz javnog života svake subote demonstrira vještine s kojima se prije nisu baš susretali nije izazvala salve oduševljenja, ali ipak uspjela je nasmijati gledatelje. Čak im se i neuspjeh Tolje i Sobina toliko svidio i nasmijao ih da su ih nagradili drugim mjestom.

Moramo priznati, natjecatelji su se trudili biti smiješni, čak su pomalo ciničnim komentarima bockali jedni druge i zahvaljujući tome sat i pol vremena uz "Ja to mogu" prošlo je brzo. Upravo zbog toga dio gledatelja nije povjerovao da emisija ide uživo. Točke su se brzo izmjenjivale i dinamika nije bila isprekidana, a sve to zahvaljujući spretnom i uvježbanom HRT-ovu timu šminkera i kostimografa koji su brzo presvlačili natjecatelje. Voditeljica Barbara Kolar svoj posao je kao i uvijek dosad odradila bez greške, jedina zamjerka ide stilistima koji su izabrali malo preteške tonove za njenu odjevnu kombinaciju koja se ne uklapa baš u razigranost ovog showa. Produkcijski nas je HRT-a dosad razmazio "The Voiceom" i "Maestrom" pa je teško bilo ne primijetiti poneke tehničke greške. Na primjer, u točki u kojoj Ivan Vukušić i Jelena Glišić plešu teško je tijekom tih minutu i pol bilo pronaći Ivana i Jelenu na sceni jer su istovremeno s njima plesali i profesionalni plesači. Boljom režijom ovo se moglo izbjeći.

Utrka za gledanost

Vrijeme i rezultati gledanosti pokazat će hoće li HRT ovim showom prestići Novu TV i njihovu uspješnicu "Tvoje lice zvuči poznato" koja obara sve rekorde gledanosti. Do sljedeće subote kandidati moraju svladati tehniciranje nogometnom loptom, sambu, žongliranje i ples oko šipke, nadamo se da će sljedeće subote zbilja uspjeti u tim vještinama.

Komentara 3

KI
killthesnake
06:46 01.12.2015.

Ukinite pretplatu !

GR
grodar
14:41 30.11.2015.

Jel mi nemamo mlađu i ljepsu voditeljicu, a ne neke babe. A i onaj odvratni tolja

BR
brodludjaka
23:02 30.11.2015.

Jako dosadno, nemaštovito . Uopće nije interesantno. Potpuni promašaj. Bolji im je bio Ples sa zvijezdama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije