Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nestvarna si'

Iva Jerković pokazala zašto je mnogi smatraju najljepšom Hrvaticom

Iva Jerković
Foto: Instagram Asos
1/6
10.07.2019.
u 21:39

Iva Jerković trenutno vodi svoj studio za uljepšavanje koje posjećuju mnoge ljepotice s naše estrade, a lijepa Iva ponekad se nađe i u nekom televizijskom i voditeljskom angažmanu.

Iva Jerković na Instagramu je objavila fotku kojom je pokazala zašto je mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica.

Fotka je nastala u jednom kineskom restoranu. Uz objavu je napisala "Cheat day", a pratitelji su joj požurili udijeliti što više komplimenata.

Foto: Instagram Asos

"Naša najljepša", "Predivna", "Ljepoto", "Nestvarna", "Ljepota od žene", samo su neki od pozitivnih komentara koje je dobila.
Jerković je nedavno proslavila 38. rođendan u krugu najbližih osoba uz tortu i svjećice, a posebno je izdvojila poklon od svoje majke, koja ju je iznenadila prekrasnim buketom. Među brojnim čestitarima našli su se dizajner i stilist Marko Grubnić, pjevačica Nina Badrić, modna urednica Iva Radić, sportašica Sandra Perković, glumica Bojana Gregorić Vejzović i mnoge druge poznate osobe.

Iva Jerković trenutno vodi svoj studio za uljepšavanje koje posjećuju mnoge ljepotice s naše estrade, a lijepa Iva ponekad se nađe i u nekom televizijskom i voditeljskom angažmanu. Sa svojim pratiteljima, čija se brojka približava na 65.000, svakodnevno dijeli svoje fotografije na kojima izgleda bolje nego ikad.

Zapazio ju je stilist Neven Ciganović i nakon toga se počela baviti manekenstvom. Poznata je kao Bingo djevojka i hostesa iz zabavne emisije "Kolo sreće". O njezinom se privatnom životu ne zna previše, a svoje ljubavne veze je uvijek uspješno skrivala od znatiželjnih novinara.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
21:49 10.07.2019.

Vidjeli smo njen pravi karakter u Farmi,kad je trebalo nešto stvarno raditi.otišla za par dana.....

Avatar Poturica
Poturica
22:36 10.07.2019.

je li joj ovo prirodna gubica?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
22:22 10.07.2019.

Umjetna "ljepota"..i bezvezan glas kad progovori, definitivno precijenjena roba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije