Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDRASSY VS PETREKOVIĆ

Javna svađa kolumnistice i komičara: 'Ajmo se prestati pozdravljati'

Foto: PIXSELL
1/3
06.09.2018.
u 21:49

Andrea Andrassy optužila je Marija Petrekovića da joj priča iza leđa. On tvrdi kako protiv nje nema ništa u privatnom nego u poslovnom smislu

Domaće društvene mreže bruje o svađi na Instagramu poznate kolumnistice Andree Andrassy i voditelja i pjevača Marija Petrekovića. Prvo je Andrea na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju, a u komentaru napisala kako ne voli da joj se priča iz leđa.

– Nisam jako dugo u ovom poslu, nekoliko godina, a jedna od stvari koja me najviše nervira je onaj lažni osmijeh osobe koju sretneš na eventu pa ti kaže EEEEEEEEJ DRAGAAAA iako znaš da okreće očima kad te vidi. I prođeš, pozdraviš, ne da ti se stat i reći: ''E, znam kaj pričaš o meni, ajmo se samo prestat pozdravljat, svima će bit lakše.'' Dosta mi je tih fejk pozdrava i glumatanja. Nema smisla, treba napravit rez. Mario Petreković kad već imaš sve one lijepe stvari za reć o meni jer misliš da mi ih nitko neće prenijet, 'ajmo se prestat pozdravljat. No hard feelings, al ajmo – napisala je Andrea.

Nedugo nakon toga oglasio se i sam Petreković, koji je napisao:

– Ajmo se prestat lagat, ajmoooo! Nikad nisam izrekao ništa što nisam i mislio pa je tako i u tvom slučaju Andrea Andrassy. Sve što sam rekao nije išlo tebe u privatnom, nego u poslovnom smislu i možda je prije napada potrebno početi od sebe i svog praga... Osim toga moj broj znaš. Stojim iza svake svoje izgovorene riječi, a ne s njima iza nečijih leđa. S ljubavlju, Mario.

Njihovi pratitelji na Instagramu kazali su im kako se ponašaju poput djece, no bilo je i onih koji su uvjereni da se Andrea i Mario nisu posvađali, nego da se radi o reklamnom triku. 

Pogledajte video: Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

Komentara 15

DU
Deleted user
23:09 06.09.2018.

Ne mogu spavati noćima zbog ovog!

AN
ANTIFA
00:10 07.09.2018.

E Andrea! Super si izanalizirala sve aspekte života osim svog vlastitog Para nemaš, dečka nemaš, prijatelji su ti foliranti a ti si napornjača. ĆAo

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:11 06.09.2018.

to se sad zove kolumnistica? hi hi hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije