Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvo tijelo

Još jedna naša pjevačica pohvalila se izgledom u kupaćem kostimu

Foto: Instagram screenshot
1/6
03.07.2019.
u 18:59

Nina Badrić je višestruka dobitnica Porina, a poznata je i po izvođenju duhovne glazbe, s ostalim kolegama s estrade kao što su sestre Marija i Ivana Husar te Alan Hržica.

Nina Badrić, naša poznata pjevačica, na društvenim mrežama pohvalila se da je spremna za ljeto.

Objavila je fotografiju u ljubičastom dvodijelnom kupaćem kostimu uz opis u kojem veselo pozdravlja novi mjesec, srpanj. Vrijeme za odmor, napisala je Nina, a osoba koja stoji iza uslikane fotografije nije poznata. Zadovoljstvo koje osjeća pjevačica ne iznenađuje s obzirom na to da će upravo sutra proslaviti svoj 47. rođendan.

Nedavno je s glumcem Slavkom Sobinom na Hvaru snimila spot za svoju novu pjesmu, "Volim te, volim", a čini se kako pjevačica uz brojne obaveze uspješno pronalazi vremena i za odmor. Na Instagram profilu objavila je i snimke s nastupa iz Labina, a pohvalila se i nedavnim posjetom predsjednici, Kolindi Grabar Kitarović.

Foto: Screenshot Instagram

Koliko vjernih fanova ima Nina pokazala je i nedavnom objavom grupe muškaraca koji joj s broda na sav glas pjevaju pjesmu "Dani i godine", što je oduševilo sve njezine pratitelje. Iako pjeva od malih nogu, prva značajnija pjesma s kojom se istaknula bio je duet "Ja sam vlak" koji je otpjevala s Emilijom Kokić. Više puta nastupala je na Dori, a s pjesmom "Nebo" predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2012. godine.

Badrić je višestruka dobitnica Porina, a poznata je i po izvođenju duhovne glazbe s ostalim kolegama s estrade kao što su sestre Marija i Ivana Husar te pjevač Alan Hržica.

Komentara 7

DR
Drmiha
22:30 03.07.2019.

možda nebi bilo loše da joj netko kaže da bi joj bilo puno bolje da se ne hvali više u kupaćem kostimu.

BR
Brandon
07:41 04.07.2019.

Slika je stara 10 godina

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:16 03.07.2019.

Nina je ok ženska. Može ju se skroz normalno, bez da joj je nos nešto visoko, vidjeti u gradu 👍...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije