Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije sama

Sonja Kovač pokazala dečka, a otkrila i što je dobila za rođendan

Foto: Instagram screenshot
1/5
18.06.2019.
u 18:00

Naša influencerica Sonja Kovač koju smo gledali na malim ekranima u ulozi šašave Viki u "Zauvijek susjedi" proslavila je rođendan sa svojim dugogodišnjim dečkom Goranom Mandićem.

- Još uvijek ne znam gdje idemo za moje rođendansko iznenađenje! - napisala je Sonja Kovač na Instagram Storyju gdje je dokumentirala cijelo putovanje Nevadom gdje je bila sa svojim dečkom Goranom Mandićem. 

S obzirom da je ona slavljenica, Goran ju je odlučio iznenaditi putovanjem do destinacije za koju nije znala do samog trena dok nisu stigli na aerodrom.

- Jako sam uzbuđena. Goran mi je rekao kako mi je spremio iznenađenje za rođendan. Koliko sam izvukla iz njega, mislim da se radi o nekom putu - rekla je Sonja u videu snimljenom u Las Vegasu, a čini se kako je 35-godišnjakinja bila u pravu -Goran ju je iznenadio putom na Havaje !

Njih dvoje su u vezi već osam godina, a blogerica je njegovo lice prvi put odlučila javno pokazati prošle godine u prosincu. 

- Moj dečko je jako sramežljiv i nikad ne želi biti na mojim fotografijama. on je već godinama radije iza kamere - rekla je za medije Sonja o Goranu. 

Pogledajte sve zanimljivosti vezane uz  ovogodišnju sezonu "Plesa sa zvijezdama".

 

Ključne riječi

Komentara 1

LO
Long
20:54 18.06.2019.

Jel to srbin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije