Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila sve

Kao Bradley i Gaga? Poslušajte kako je Andrea Andrassy otpjevala 'Shallow'

Foto: RTL
1/5
16.06.2019.
u 20:00

Tonči im je također rekao da su bili sjajni, kao i Grašo te Đuro. Armin je dobio maksimalan broj bodova i otišao direktno u finale!

Armin i Andrea iznenadili su sve svojom izvedbom pjesme Lady Gage i Bradleyja Coopera 'Shallow'.

''Bravo, Andrea! Pjevaš predobro!'', rekla joj je Nina. Tonči im je također rekao da su bili sjajni, kao i Grašo te Đuro. Armin je dobio maksimalan broj bodova i otišao direktno u finale!

– Trema je prisutna jer ne samo da nisam pjevač, nego još uz to nastupam uz čovjeka koji nevjerojatno dobro pjeva – izjavila je Andrassy neposredno prije izlaska na pozornicu na scenu s talentiranim 27-godišnjakom koji je u prošloj emisiji, zahvaljujući maksimalnom broju bodova, izravno prošao u top 7.

Njihova izvedba megapopularnog hita ostavila je bez daha publiku, ali i žiri koji je ovaj nastup doveo do suza. – Magično, hipnotično i puno ljubavi – komentirali su članovi žirija. Najveći kompliment uslijedio je nakon što su Andreu usporedili s njezinom simpatijom iz djetinjstva. – Pjevaš bolje nego Tonči – složio se žiri kroz smijeh nakon Andreine premijere u ulozi pjevačice.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije