Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILA U BOLNICI

Teški dani za Lanu Klingor Mihić: 'Tu i tamo srce malo iskoči...'

Lana Klingor Mihić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
11.01.2018.
u 12:44

– Tahikardija u 37-oj. Ali ne brinite se, živa sam i dalje rasturam – napisala je majka triju djevojčica i dodala u šali kako je to sigurno zato što je išla peglati.

Bivša pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić zabrinula je svoje fanove na Instagramu kada je na Instagram Storyju objavila nekoliko fotografija iz bolnice. Objasnila je kako je na liječenju završila zbog povećanog broja otkucaja u minuti. Puls joj je bio 158 otkucaja u minuti,a uobičajen je 65 do 85 otkucaja. Srećom, stanje joj se brzo stabiliziralo.

– Tu i tamo srce malo iskoči iz "tračnica" pa te podsjeti da malo staneš na loptu... Tahikardija u 37-oj. Ali ne brinite se, živa sam i dalje rasturam – napisala je majka triju djevojčica i dodala u šali kako je to sigurno zato što je išla peglati.

Foto: Instagram

Inače, Lana je nedavno pokrenula i projekt "Slana kuharica", pa je i stres oko tog projekta mogao prouzročiti tahikardiju.

– Nakon 170 poruka koje sam dobila u svoj inbox, mogu zaključiti da jako mnogo mladih ljudi (od 22 godine naviše) ima probleme s tahikardijom, odnosno aritmijom. To nam definitivno pokazuje da živimo prebrzo i da bismo više vremena trebali posvetiti sebi i opuštanju. Sad me čekaju pretrage i holter, pa eventualno elektrofiziološko ispitivanje srca te rješavanje problema tahikardije, no sigurna sam da će polako, s vremenom, biti sve O. K. – rekla je Lana za Miss7.

Lana Klingor Mihić
1/25

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:12 11.01.2018.

Baba od moje susjede ima nizak tlak.

KZ
kecman.zeljko
16:23 11.01.2018.

klimaks

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije