Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆE LJETO

Ludi provod Antonije Šole na jahti

Antonija Šola
Foto: Promo
1/4
10.08.2018.
u 17:07

Ne moram nositi sa sobom ništa od garderobe osim badića, isplovimo ujutro i ne vraćamo se dok ne nestane zaliha hrane i pića, jutra su čarobna, a noći čista romantika

Antonija Šola provodi ljeto duž obale Jadrana na prekrasnoj luksuznoj jahti, a društvo joj  povremeno pravi njena ekipa i atraktivni plesači Kristijan, Antonio i Andrija.

"Opuštamo se i snimamo kada nam se da, preostalo vrijeme se družimo, kupamo, ljetujemo i partijamo. Do sad sam više voljela jedrilice, ali ovog ljeta izabrala sam jahtu.  

U svakom slučaju uživam jer ne moram nositi sa sobom ništa od garderobe osim badića, isplovimo ujutro i ne vraćamo se dok ne nestane zaliha hrane i pića, jutra su čarobna, a noći čista romantika. Snimamo više videa ovog ljeta.  

Antonija Šola
1/17

Na jahti smo odgledali i finale nogometnog prvenstva i zajedno proslavili, ovo mi je definitivno jedno od najljepših ljetovanja do sada. Trenutno smo na Elafitima gdje je u tijeku snimanje drugog videa iz ove ljetne serije 2018. na drugoj elegantnoj jahti, ali o tome za 15-ak do 20 dana više. Oduševilo me kad sam saznala za je baš ova jahta na kojoj snimamo, Pearl sea Yachts Silver arrow, proizvedena u Hrvatskoj.

Moji suradnici su i moji najbolji prijatelji pa poludimo i katkad radimo kad smo već skupa ljetujemo.

Foto: Promo

Kad me pitaju kome je ova pjesma posvećena samo se nasmijem i kažem svim bitangama, lažu oni mene, al lažem i ja njih, a ko laže taj i krade, no ja kradem samo srca. Svako od nas ima svoju bitangu, ako ne i dvije.

Ljeto je i tako stvoreno za avanture

>> Poslušajte novu pjesmu Antonije Šole "Bitango moja"

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Linux
Linux
20:58 10.08.2018.

treba to guzit dok nije jos propala

TR
trabant7
07:26 11.08.2018.

Ima li crnaca na jahti?

CG
cile83@gmail.com
23:13 10.08.2018.

..uff..samo jako u Šolicu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije