Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeni show

Maja Bajamić pobjednica TLZP-a: Publici sam bila veliko iznenađenje!

TLZP
Foto: Nova TV
1/8
10.06.2018.
u 22:57

Za talentiranu pjevačicu žiri je imao samo riječi hvale, a kako Maja kaže, mobitel joj gori od podrške

Pjevačica Maja Bajamić pobjednica je finalne emisije pete sezone zabavno- glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Spektakularnom plesnom i vokalnom izvedbom pjesme All That Jazz kao Catherine Zeta-Jones iz mjuzikla Chicago oduševila je žiri i natjecatelje te osvojila najviši broj bodova. „Čitava ova sezona je bila demonstracija tvoje sile. Ovo je dostojno izvedbe Chicaga na bilo kojoj svjetskoj pozornici.

Ti si toliko talentirana i jedva čekam doći na bilo koji tvoj koncert. Ja se nadam da ćemo biti kolege u mjuziklu!“, oduševljeno je rekao Kedžo nakon Majine izvedbe. „Uspjela si napraviti da ljudi gledaju pred ekranom i govore: Kako je ovo dobro! Svaka čast!“, pohvalama se pridružio Saša.

Foto: Nova TV, RTL

Nives je rekla kako je iskreno tužna što je ovo bio Majin posljednji nastup ove sezone. „Toliko si divna i talentirana, toliko je sve bilo sjajno i bez greške, baš sam tužna što te više nećemo gledati na ovoj pozornici“, nastavila ju je hvaliti Nives. „Ja bih zaista volio imati ovakvu točku. Nema labavo kod tebe! Nitko ne može poreći tvoju kvalitetu“, zaključio je Petreković.

- Mobitel mi gori. Samo ljubav, pozitiva, srećaaa!! Jako puno emotivnih reakcija, suza, velika podrška od predivne publike kojoj sam, na moju radost, bila veliko iznenađenje – rekla je Maja.

Drugoplasirana je u ocjenama žirija i natjecatelja bila Katarina Baban, koja je u finalnoj emisiji pjevala pjesmu I'am a Slave 4 U' transformiravši se u Britney Spears. „Jesi ti imala ijednu lošu točku?“, upitala ju je Nives osvrnuvši se na sve Katarinine nastupe tijekom sezone. „Uvijek si bila savršena ili gotovo savršena, dodala je Nives.

Foto: Nova TV, RTL

Na trećem se mjestu u finalu našao Amel Ćurić koji je izveo pjesmu 'Insieme: 1992' talijanskog pjevača Tota Cutugna. „Drago mi je da si postao kompletni imitator, od glasa do stasa“, komentirao je Kedžo. Ti si bio jedan od onih kandidata koji je uvijek htio dati više. Prezadovoljna sam, bravo!“, istaknula je Nives.

Četvrto je mjesto na konačnoj ljestvici zauzela Paola Valić Bekić koja je u finalu energično izvela pjesmu 'Because you loved me' kao Celine Dion. „ Sjajna izvedba! Ti si i inače bila sjajna tijekom sezone!“, pohvalio je njen nastup Petreković. „Ti si razuvjerila sve koji su ovo gledali od prve emisije, nevjerojatno si talentirana i bez obzira na ishod današnje emisije volio bih da se nastaviš baviti pjevanjem jer si stvarno jako talentirana“, komentirao je Saša.

Ostala dva nastupa izveli su u duetima natjecatelji koji nisu ušli u finale. Ana Vilenica i Matko Knešaurek,, a publiku i žiri do suza je nasmijao i nastup Davora Dretara Dreleta i Damira Poljička koji su izveli hit 'Baklje ivanjske'.

TLZP
1/8

Komentara 3

MO
mobitel20
23:18 10.06.2018.

Bravo za nasu Splicanku Maju ! Cestitam, zasluzeno! Dobra je i Katarina kao i Ana Vilenica. Nije los ni Amel Curic, steta da nema svojih dobrih pjesama. Drele je zalutao, znamo da ne zna pjevati, ali i transformacije su mu lose.

Avatar Jaglun
Jaglun
06:36 11.06.2018.

Žiri je užasan,a.ona dva voditelja,blebetala još gori,ali sve je popravila MAJA.Bravo Majo.

DO
domxerex
03:42 11.06.2018.

Ako dobro vidim Maja će biti zamjena za Seve. Neka Seve pijeva preko i po beogradu a Maja će preuzeti ovdje. Tako to ide u tom poslu. Nitko nije nezamjenjiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije