Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošla godina dana

Maja Nikolić predaje krunu novoj Miss Hrvatske

Maja Nikolić (1)
Foto: Miss Hrvatske
1/3
23.08.2013.
u 15:34

U životu svakog čovjeka postoje trenuci koji vam se u srce trajno urežu, ovo su za mene zasigurno jedni od tih, kaže još uvijek aktualna Miss Hrvatske

Aktualna Miss Hrvatske 2012. Maja Nikolić sutra će završiti svoje putovanje kada će u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici predati svoju krunu novoizabranoj Miss Hrvatske 2013.

Kako Maja sama kaže, bila je to nezaboravna godina, godina koja ju je prvenstveno promijenila kao čovjeka, koja ju je oplemenila i u kojoj je upoznala mnogo divnih ljudi od kojih je mnogo naučila.

– Godinu dana u kojoj  sam obnašala svoje dužnosti kao Miss Hrvatske 2012. uistinu su dani koje ću pamtiti cijeli život. U životu svakog čovjeka postoje trenuci koji vam se u srce trajno urežu, ovo su za mene zasigurno jedni od tih. Bilo je to putovanje koje me odvelo na divna mjesta, na čijem sam putu upoznala prekrasne ljude i stekla uspomene za cijeli život. I mojoj nasljednici želim da dostojanstveno obnaša sve dužnosti i da našu zemlju predstavi u najljepšem svijetlu – rekla je Maja.

>> Dvadeset krasotica užurbano se priprema za veliko finale

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije