Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala probleme s težinom

Marijana Batinić oduševila figurom u badiću: 'Isuse koji trbuh!'

Marijana Batinić
Foto: Iva Kordić
1/5
08.07.2019.
u 18:46

Marijana je u opisu fotke napisala: "Ma ludilo brale", a prije dvije godine je otkrila kako je imala problema s težinom i 15 kilograma viška.

Voditeljica Marijana Batinić oduševila je pratitelje fotografijom u kupaćem kostimu koju je objavila na Instagramu. 

Čim je objavila fotku, krenuli su pozitivni komentari među kojima se istaknuo onaj njezine kolegice Ide Prester Peševski koja joj je napisala: "Isuse koji trbuh".

Foto: Instagram Asos

Marijana je u opisu fotke napisala: "Ma ludilo brale", a prije dvije godine je otkrila kako je imala problema s težinom i 15 kilograma viška. Fotografija je zaradila gotovo 10 tisuća lajkova.

Marijana se prije nekoliko mjeseci osvrnula na finale showa 'Život na vagi' te otkrila koji joj je bio najdraži izazov u emisiji:

Foto: Instagram Asos

- Danas je finale Života na vagi, a ova fotka nastala je u meni najdražem tjednu snimanja, kad smo imali čast družiti se s našim vatrogascima. Btw, jeste li gledali kako su me lijepo ugostili i okupali od glave do pete?- napisala je voditeljica ispod fotografije.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
07:07 09.07.2019.

Ne spominje krive noge ,radi kojih u sred ljeta nosi cizmice.

PU
paul-umpe
21:39 08.07.2019.

Ne spominji Isusovo ime uzalud pogotovo ne za ovakve sponzoruse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije