Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Mirna Maras nakon rođenja kćerkice glumi u spotu Marka Škugora!

Foto: Promo
1/4
09.06.2017.
u 20:57

Glazbu za nježnu baladu "Ka' dica" potpisuje Pero Kozomara, tekst Branko Slivar i Lući Tukić, a aranžman Leo Škaro

Talentirani Marko Škugor nakon niza hitova za Splitski festival je pripremio nježnu baladu "Ka' dica" u kojem glumi predivna Mirna Maras koja se po prvi puta našla u pravoj vjenčanici!

Za pjesmu su se pobrinuli autori koji iza sebe imaju brojne hitove tako da glazbu pjesme "Ka' dica" potpisuje Pero Kozomara, tekst Branko Slivar i Lući Tukić, a aranžman Leo Škaro.Spot je odmah dobio i vizualni identitet iza kojeg stoji redatelj Igor GoićSpot je posebno obogatila Mirna Maras svojim pojavljivanjem nakon poroda kćerkice Meri i pokazala zavidnu liniju.

 

 

 

- Odlično sam se provela na snimanju. Draga i profesionalna ekipa, lijepa pjesma i prekrasan dan! Baš sam uživala, izjavila je Mirna za ovu prigodu.

- Došao je i taj dan - dan kad će pjesma "Ka' dica" napokon zaploviti radijskim i televizijskim eterom! Pjesma je to koju sam dugo tražio, tako da kada mi je "meštar od dalmatinske pisme" Pero Kozomara poslao demo snimku na mail, odmah sam rekao to je to! To je pjesma koja će me predstaviti u najboljem svjetlu na Splitskom festivalu te zapravo nastaviti i nadograditi priču novog albuma koju su započele "Samo ti si" (pobjednička pjesma Šansone u Šibeniku), "Samo s tobom sam upoznao ljubav" (duet s legendarnim Oliverom) i "Uvik ću te svojom zvati". Hvala Peri na bajkovitoj glazbi, Branku i Lući na prekrasnom tekstu, Mirni na fenomenalno odrađenoj ulozi te Igoru i cijeloj njegovoj na nevjerojatnom spotu, rekao je uzbuđeni Marko Škugor.

Uz Mirnu se u spotu pojavljuje i sfinga dugačka 10 i visoka 4 metra koja se nalazu u dvorištu zadarske ville Attillia, a od malih nogu je intrigirala redatelja spota koji je odrastao u Zadru. 

Sfingu je napravio Giovanni Smirich, koji je bio vlasnik i graditelj ville Attillie, a uz nju se vežu brojne legende. Od one da je njegova žena Atillia zakopana ispod sfinge preko toga da sfinga ima njeno lice, do toga da je ispod zakopano veliko blago. U potrazi za istinom redatelj je došao do praunuka vlasnika ville, koji je ispričao pravu priču oko sfinge: 

- "U to doba, u nedostatku televizije, ljudima je jedna obična razglednica iz daleke zemlje bila više nego dovoljna za cijelovečernju zabavu uz priče, pa su tako Giovanni I Attillia sa djecom provodili večeri pričajući priće o Egiptu u kojeg su oboje kao resturatori bili zaljubljeni. Nakon smrti voljene supruge 1918. Giovanni u spomen svoje supruge podiže originalnu repliku Egipatske Sfinge". 

- Spot je dodatno dobio na vrijednosti sudjelovanjem Mirne Maras, koja je pridonijela svemu veselim duhom i profesionalnošću. Iako nam je bila prva suradnja, Mirna je ozbiljno prihvatila filmski pristup izradi glazbenog videa te oživjela lik koji se sasvim uklopio u set koji je nakon izrade Sfinge 1918. osvježen od strane Marijane Bošnjak uz pomoć Roberta Sjauša, Ive Valčića i radova Marina Franića koji su ovješani po setu. Za Mirninu autentičnu frizuru zaslužna je Donatella Marin dok šminku također potpisuje Marijana Bošnjak, kazao je redatelj Igor Goić.

Marko je naš najbolji mladi tenor, a prošle godine je objavio i svoj album prvijenac "Dalmatinska vilo" koji se dugo zadržao na službenoj listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj što je veliki uspjeh za bilo kojeg mladog izvođača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije