Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠETNJA BUNDEKOM

Mirna otkrila kako se riješila 18 kg koje je dobila u trudnoći

Foto: Instagram
1/3
25.07.2017.
u 17:28

Dok većina domaćih zvijezda objavljuje fotografije snimljene na moru, Mirna Maras Batinić uživa u čarima polupraznog Zagreba, a društvo joj je u tim šetnjama njena petomjesečna kći Meri.

Mnogima je metropola najljepša upravo kad nema gužvi, a to koristi i Mirna Maras Batinić pa svako jutro šeće Bundekom sa svojom petomjesečnom kćeri Meri.

Mirna je početkom srpnja kratko bila na moru, u Šibeniku, gdje je otišla k svojima po sina Niku, kojeg ima iz braka s Marijem Valentićem. Tada je malena Meri i prvi put smočila nožice u moru. Zbog snimanja Eurojackpota svakog petka, Mirna ljeto uglavnom provodi u Zagrebu, no – kako je rekla – na “pravi” godišnji ipak će otići, i to u kolovozu sa suprugom Željkom i djecom.

– Meri je super beba, plače samo kad je gladna. A Niko, jako je pažljiv prema njoj i stalno je ljubi - rekla je plavokosa voditeljica koja trenutačno proživljava svoje najsretnije dane. Otkad je u rujnu prošle godine izrekla sudbonosno “da” svojem Željku, Mirna najviše uživa upravo u obiteljskim trenucima, a zadovoljna je i zbog toga što se brzo vratila na posao. Naime, snimanje Eurojackpota ne zahtijeva cjelodnevno izbijanje od kuće, pa malena Meri to gotovo i ne osjeti. Zahvaljujući dugim šetnjama s bebom, Mirna je u rekordnom roku uspjela vratiti zavidnu liniju nakon trudnoće i porođaja.

– Ja sam svojih 18 kilograma, koliko sam dobila u trudnoći, uspjela otopiti. Ostalo mi je još nekoliko kilograma ‘viška’, no ljudi mi znaju reći kako je to baš onoliko koliko mi je prije nedostajalo. Kako sam rodila carskim rezom, a to mi je bio drugi carski, liječnik mi je zabranio vježbati odmah nakon porođaja, ali zato puno šećem s bebom u kolicima, i to mi je, barem za sada, najbolji trening – rekla je za Story Mirna Maras Batinić mjesec i pol dana nakon porođaja, napomenuvši kako “pravo” vježbanje planira uvesti u svoj raspored od rujna. Do tada će i idilične šetnje gotovo praznim Bundekom biti više nego dovoljne.

Komentara 1

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
11:09 26.07.2017.

uf kako bih je uzeo odostraga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije