Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan fijasko

Miss Hrvatske u Kini dobila alergiju i živjela na lubenici

Maja Nikolic
21.08.2012.
u 16:57

Maja Nikolić razočarana se vratila sa svjetskog izbora ljepote. Uvjerena je da su organizatori išli na ruku pobjednici i da je ona ljepša od mnogih finalistica. U Kini se dosađivala jer je morala ići na predstave groznih kineskih pjevača

Prva pratilja Tea Bošković pobjedu Zagrepčanke Maje Nikolić na izboru za Miss Hrvatske prozvala je namještenom. A sada Maja – koja je na svjetskom izboru u Kini, što je održan prošlog vikenda, prošla nezapaženo – smatra da je i pobjeda Kineskinje Yu Wenxsije namještena.

Naša 21-godišnja Maja uvjerena je da su organizatori pogodovali Yu Wenxiji koja je imala više probi za svoje nastupe od ostalih djevojaka koje su sudjelovale u natjecanju.

– Ne znam kako je bilo prethodnih godina, ali imali smo nekoliko kategorija u kojima smo dobivali bodove pa ispada da je to izbor multitalenta, a ne ljepote – kaže Maja koja smatra da je puno ljepša od djevojaka koje su ušle u finale.

Naime, ove godine sudjelovalo je čak 116 djevojaka, što je najviše u povijesti izbora, a bile su kategorije natjecanja kao što su primjerice miss sporta ili miss fitnessa. Maja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji sport. Kako godinama trenira džudo i u formi je, imala je dobre rezultate za sklekove, trbušnjake, skokove u dalj i čučnjeve. No to joj nije osiguralo dovoljan broj bodova za ulazak u prvih trideset ljepotica.

Dodala je i da se jako dosađivala u Kini gdje je provela mjesec dana.

– Svako malo morali smo ići na neke predstave, a Kinezi grozno pjevaju. Čim sam došla, dobila sam alergiju na njihovu hranu. Na vratu su mi izbacile crvene točkice pa su me poslali dermatologu koji mi je dao mast. Jela sam samo kruh, margarin i lubenicu – kaže Maja.

U Zagrebu su je u nedjelju dočekali roditelji i dečko s kojim jedva čeka otići na zasluženo ljetovanje.

 

Ključne riječi

Komentara 3

IJ
ijurin14
17:17 21.08.2012.

..sirota !!!...a kak je to živela na lubenici?... kaj su u kini tak velike lubenice???

ME
meduza191
17:45 21.08.2012.

Kaže: " Svako malo morali smo ići na neke predstave, a Kinezi grozno pjevaju" Baš sirota cura, trebala je ostat doma i svako malo ići na cajke, moguće da joj one ne pjevaju gozno.

Avatar ShuPac
ShuPac
18:15 21.08.2012.

Vjerojatno bi joj ne bi bilo dosadno da su samo za nju orgnizirali koncert Jelene Dronfulje ili da su joj dovukl neke cajkuše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije