Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši suradnici

Nakon što je Indira snimila spot i Boris Đurđević je uzvratio novom pjesmom

Foto: Promo
1/4
19.07.2017.
u 15:21

Boris Đurđević i nova pjevačica Colonije Ivana Lovrić na ulicama Zagreba snimili su spot za novu pjesmu "Que sera"

Nakon što su se razišli i Indira Levak i Boris Đurđević nastavili su raditi punom parom. Indira se otisnula u solo vode i jučer je predstavila svoj prvi singl "2 luđaka", a ni Boris i nova pjevačica Colonije Ivana Lovrić nisu gubili vrijeme i snimili su spot za novu pjesmu "Que sera". 

Spot je sniman na zagrebačkim ulicama i svoju premijeru imati će 26. srpnja. Spot za novu pjesmu pod redateljskom palicom Darka Bušnje, a za koji je scenarij osmislila Valerija Đurđević, sniman je protekla dva dana na atraktivnim lokacijama u Zagrebu, kada je Ivana uz plesačice i plesače pokazala i svoj plesački talent. Za cjelokupan styling zadužen je bio Marko Grubnić dok koreografiju potpisuje Neven Ivić. 
 - Pjesma Que sera ima tipičan refren za Coloniju, ritam uz koji sam odrasla i koji volim, i iako je bilo vruće i koreografija dosta zahtjevna, uživala sam u svakom trenutku na snimanju. Plesali smo gotovo cijeli dan, ali plesala sam s velikim užitkom. Neven je napravio odličnu koreografiju, koja je za mene bila jedan novi izazov i jedva čekam da spot prestavimo publici - rekla je nova pjevačica Colonije. Boris Đurđević kaže kako se već dugo nije zabavio kao na snjimanju novog spota.

- Svi se mi u životu pribojavamo promjena, no ova koja se dogodila upravo sada, jedno je od mojih boljih iskustava u posljednje vrijeme. Iako mi snimanja nisu najdraži dio ovog posla, izgleda će ubuduće biti. Nasmijao sam se Ivani koja je prezabavna, na setu nije bilo nikakve nervoze ili tenzija, proveli smo opušten dan u odličnoj atmosferi. Veselim se vidjeti final spota - rekao je Đurđević i najavio nove pjesme i hitove. 

Kako uživo zvuči Colonia moći će se uvjeriti svi koji dođu u Vinkovce, na Korzo, 20.07.2017. od 21 sat i s grupom proslave Dan grada.


 

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
23:48 19.07.2017.

ivana za diplomski mjeri 4g signal u sibeniku...bolje da mjeri nesto drugo...vise je prakse u nje uvjeren sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije