Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez milosti

Pratitelji zadirkuju Žanamari zbog komentara upućenog poznatoj glumici

Foto: Danijel Galić
1/5
08.07.2019.
u 13:01

Riječ je o jednodijelnom kupaćem kostimu s leopardovim uzorkom modne kuće Dolce&Gabbana koji stoji oko 3660 kuna, a koji slavna Sofia Vergara nosi na odmoru u Italiji, gdje uživa u društvu supruga Joea Manganiella.

Pjevačica Žanamari Perčić jedna je od hrvatskih pjevačica koja voli komunicirati sa svojim fanovima na društvenim mrežama, ali i komentirati aktualne fotografije.

Nakon što je ostala oduševljena jednodijelnim kupaćim kostimom koji na ljetovanju nosi glumica Sofia Vergara, 37-godišnja pjevačica upitala ju je kako je uspjela naći veličinu koju je i sama tražila, no modna kuća čiji je badić nije ga imala u ponudi. Uzorak leoparda na kupaćem kostimu, čini se, jako se svidio i našoj pjevačici.

Umjesto 46-godišnje glumice, odgovor je stigao od ostalih pratitelja koji su odlučili našaliti se i odgovoriti Žanamari.

"Kada ti javi, javi i meni. Mene isti problem muči", odgovorili su joj pratitelji.

"Kada ona ne odgovara, mogu ja", stigao je još jedan duhovit odgovor koji je potvrdio Žanamari da je riječ o posebno napravljenom kostimu samo za glumicu.

Foto: imdb

No pjevačica nije šutjela, već je odgovorila na provokacije.

"Haha, kako ti znaš, jesi li ga šio?" komentirala je pjevačica.

Riječ je o jednodijelnom kupaćem kostimu s leopardovim uzorkom modne kuće Dolce&Gabbana koji stoji oko 3660 kuna, a slavna Sofia Vergara nosi ga na odmoru u Italiji, gdje uživa u društvu supruga Joea Manganiella.

Komentara 1

VI
viwiey
14:45 08.07.2019.

Kostim ne moze biti ruzniji, jednodjelni na leoparda, sa stare babetine sto moraju sakriti salo i zmaljature po drobini. To ne bi stavila na sebe da mi plate, takvih krpetina imam pune kese koje moram baciti ili dati u Caritas. Cudi me da je Dolce&Gabbana izbacio tako ruznu liniju kostima, oni su obicno mladenacki nastrojeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije