Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar u Koprivnici

Naša poznata influencerica sudjelovala u prometnoj nesreći

Foto: Instagram,Podravski list (Dubravko Vutuc)
1/6
14.09.2019.
u 10:39

Martina Boss jučer je imala prometnu nesreću. Prema fotografijama s mjesta nesreće čini se da je sve srećom prošlo bez ozljeda.

Poznata fitness trenerica i influencerica Martina Boščić, poznatija kao Martina Boss, jučer je u Koprivnici doživjela prometnu nesreću. Martina, koju na Instagramu prati više od 143 tisuće pratitelja, bila je za upravljačem Renault Clia koji je naletio na vozača Opela nakon što je isti stao na pješačkom prijelazu kako bi propustio pješaka, javlja Podravski list

Sudeći prema fotografijama u nesreći je nastala samo manja materijalna šteta na vozilima, no unatoč tome sudionici nesreće pozvali su policiju na mjesto događaja.

Ipak, izgleda da nesreća nije previše uznemirila Martinu koja je sinoć na svom Instagram Storyju objavila video na kojem uživa u večeri s društvom.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

 

Komentara 9

DU
Deleted user
12:11 14.09.2019.

Influencerica je samo ako je mediji promoviraju. Takvima ja ne bih dao niti 1 mm prostora u medijskom prostoru.

SA
sani1
11:27 14.09.2019.

Sudjelovala? Skrivila, dečki dragi.

Avatar Asterix
Asterix
12:20 14.09.2019.

Koliko bi imala pratitelja da se ne slika polugola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije