Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Naša voditeljica odjenula nešto neobično i poručila: 'Okitila sam se tuđim perjem'

Marijana Batinić
Foto: Iva Kordić
1/6
29.09.2019.
u 19:00

Marijaninim fanovima se svidjela ova kombinacija pa su joj ostavili brojne pozitivne komentare: 'Odličan stajlin' 'Uvijek oduševiš', 'Prekasna'...Naravno, dobila je i više od 10.000 lajkova.

Voditeljica Marijana Batinić pohvalila se ekstravagantnom modnom kombinacijom na Instagramu i oduševila pratitelje.

Batinić je odjenula top bez naramenica ukrašen perjem i elegantne hlače visokog struka, a sve je upotpunila visećim naušnicama i trendovskom torbicom s lancem. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ne znam je li pačje ili guščje, ali okitila sam se tuđim perjem" napisala je lijepa Splićanka uz fotografiju.

Marijaninim fanovima se svidjela ova kombinacija pa su joj ostavili brojne pozitivne komentare: 'Odličan stajlin' 'Uvijek oduševiš', 'Prekasna'...Naravno, dobila je i više od 10.000 lajkova.

Voditeljica je  u jednom intervjuu progovorila o odnosu sa suprugom.

- Kad on nešto zacrta, teško možeš utjecati na to da promijeni odluku. Njegovo 'ne'  gotovo nikada ne postaje 'da'. Pokušala sam primijeniti razne metode uvjeravanja, ali ne ide mi - kazala je Marijana.

Nikad nije kasno! Ove domaće zvijezde diplomirale su u četrdesetima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije