Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opustila se

Naša voditeljica pozirala na luftiću: 'Ovo je predivno'

Marijana Batinić
Foto: Iva Kordić
1/5
20.08.2019.
u 07:00

Marijana je objavila fotku na kojoj je na luftiću te u opisu citirala stihove pjesme 'Alles Gut' grupe TBF.

Voditeljica Marijana Batinić uživa na godišnjem odmoru, a svakodnevno objavljuje fotke i videa kojima oduševljava svoje pratitelje, njih 217 tisuća.

Marijana je objavila fotku na kojoj je na luftiću te u opisu citirala stihove pjesme 'Alles Gut' grupe TBF.
"Sunce pretvara mozak mi u žvaku", napisala je voditeljica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U intervjuu za Story opisala je kako najčešće provodi ljeto.
- Ljeti češće snimam, a u pauzama od snimanja se odmaram, tako da i nisam baš fizički aktivna. Tko je vidio trenirati po vrućini! Ljeti sam više 'pusti me stat' - kazala je Batinić, a na pitanje o odgoju male Ene otkrila je čega ju je sve strah.

- Bojim se trenutka kad će mi prvi put zalupiti vratima pred nosom, kad se više ne bude htjela maziti sa mnom, a pomalo se plašim i njezinih reakcija na moje savjete i komentare. Raste naočigled, a ja se ne mogu odlučiti veseli li me ta spoznaja ili rastužuje - priznala je nakon upita boji li se puberteta i što očekuje da će biti najveći izazov u kćerinom odgoju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Hazl113
Hazl113
07:58 20.08.2019.

Ma strašno. Nemoguće. Senzecionalno...

Avatar HRVlado
HRVlado
07:33 20.08.2019.

Naša voditeljica pozirala na luftiću: 'Ovo je predivno kada se prošečeš po Beogradu i susrečeš te lijepe momke i braču po krvi i jeziku'

PR
prajdali100
08:09 20.08.2019.

Netko je procijenio da ovo treba objaviti.Čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije