Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: IDA PRESTER

Nema ljepšeg dijela svijeta s tužnijom politikom koja nas tjera da se jedemo

Ida Prester
Foto: Vecernji.hr
1/5
18.05.2018.
u 15:27

Njena nova grupa kombinira elemente balkanske etno glazbe s novom produkcijom, a da su traženi govori i podatak da će ovog ljeta svirati kao predgrupa na europskoj turneji kultne američke grupe Gogol Bordello.

Gošća ovotjedne Semiotike bila je pjevačica i voditeljica Ida Prester koja je nedavno izdala album s novim projektom Maika. Njena nova grupa kombinira elemente balkanske etno glazbe s novom produkcijom, a da su traženi govori i podatak da će ovog ljeta svirati kao predgrupa na europskoj turneji kultne američke grupe Gogol Bordello.

U intervjuu smo doznali sve o novom projektu, kako je živjeti na relaciji Zagreb-Beograd, kako odgaja sinove Roka i Ria, a rekla nam je i mislili da je influencerica, te o čemu razgovara s pratiteljima na društvenim mrežama. Pogledajte novu Semiotiku:

Komentara 4

DU
Deleted user
15:37 18.05.2018.

I, ima li tko da ga zanima što to ova wannabe "infuencerica" misli?

PA
pan-am
15:39 18.05.2018.

Ništa Idice moja nije idealno tako ni lijepa naša ,svugdje nešto fali ,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije