Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi samostalni koncert

Neno Belan, Sara Škugor i Lea Mijatović posebno se vesele koncertu grupe 'Buđenje'

grupa buđenje
Foto: PR FOTO
1/8
13.11.2014.
u 13:11

Grupa Buđenje definitivno je spremna za svoj prvi samostalni koncert, ovaj petak, 14. studenog, u Tvornici

Grupa Buđenje definitivno je spremna za svoj prvi samostalni koncert, ovaj petak, 14. studenog, u Tvornici, koncert na koji su čekali čak deset godina.

Svoj put zamislili su kao predstavljanje publici isključivo preko svojih autorskih pjesama, a nakon toliko hitova, slobodno možemo reći kako su ostvarili svoj cilj. Nakon više od nekoliko stotina klupskih koncerata tijekom svoje karijere, red je došao i na njhov veliki samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici.

O tome koliko su uzbuđeni i kako teku pripreme, ovih dana su nam rekli pjevač grupe Darko Bakić te klavijaturist benda ali i jedan od naših najboljiih producenata Igor Ivanović.

Međutim, došlo je vrijeme da se raspričaju i njihovi gosti i prijatelji koji će im se pridružiti na pozornici ovaj petak.

- Već smo dugo godina prijatelji i družimo se i privatno i poslovno. Već godinama surađujem sa Igorom u studiju, a sa Darkom također radim na nekoliko projekata. Veselim se ovom koncertu jer dečki garantiraju odličnu zabavu i super svirku, pa će i meni to biti poseban gušt. - rekao je Neno Belan.

 - Obzirom da je moje posljednje gostovanje grupi Buđenje rezultirao transferom u Tešku industriju, jako se veselim gostovanju u Tvornici jer tko zna kakvu sreću će mi ovaj put donijeti. Darko i Igor su moji dragi prijatelji i podrška od nekakvih glazbenih početaka i na isti način se veselim i navijam za svaki njihov uspjeh kao i uspjeh cijelog benda. Želim im rasprodanu Tvornicu i da se svi zajedno super provedemo i nahranimo dobrom energijom kako to uvijek biva na koncertima grupe Buđenje. - rekla je Lea Mijatović.

- Jako me veseli nadolazeći koncert. Velika je čast uopće nastupiti u Tvornici koja se može pohvaliti pozamašnim brojem nastupa velikih imena. Malo mladih glazbenika uopće ima tu priliku. Nestrpljivo isčekujem stati na pozornicu 'rame uz rame' s prijateljima iz Buđenja i otpjevati svoje pjesme. Pozivam sve da 14.11. dođu na koncert grupe Buđenje jer to zaista vrijedi poslušati. - rekla je mlada pjevačica Sara Škugor.

Ulaznica za koncert još ima, a možete ih nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima, Entrija i Tvornice kulture. U pretprodaji je cijena ulaznica 40 kuna, dok je 60 kuna na dan koncerta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije