Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katarina Banić

Nije mi se svidjela kineska kuhinja, ali zavoljela sam rižu

Katarina BAnić (1)
Foto: privatni album
1/4
19.11.2010.
u 16:01

Naša predstavnica uoči izbora za Miss svijeta mjesec dana bila je u Kini, čija ju je arhitektura oduševila

Iako se u domovinu nije vratila s titulom, naša misica s izbora za Miss svijeta u Kini vratila se prepuna dojmova, novih iskustava i zanimljivih anegdota. Mjesec dana koje je provela u toj egzotičnoj istočnoj zemlji, kaže, pamtit će do kraja života, i zbog divnih ljudi i zbog fantastične arhitekture, običaja i neobične hrane. Ipak, kad treba nešto izdvojiti, Katarina kao iz topa poviče:

- Shanghai, on je prekrasan! Zaista mi se najviše svidio taj prekrasni grad. Obožavam arhitekturu, pa me taj slikoviti grad posve impresionirao - objašnjava simpatična Triljanka. S druge strane, i za ljude s kojima se susretala ima samo riječi hvale:

- Svi su jako ljubazni, sve su učinili da nam ugode - objašnjava Katarina i kaže da nije imala problema sa sporazumijevanjem jer je uvijek pronašla nekoga tko govori engleski jezik. S hranom je ipak bila drukčija priča.

- Jedem jednu vrstu hrane, pa ne volim pokuse. Odmah sam prekrižila kinesku kuhinju jer mi se ni na prvi pogled nije svidjela, ali jednu stvar sam zavoljela koju prije nisam mogla podnijeti - rižu - iskrena je Katarina koja priznaje da bi radije u budućnosti posjetila Japan, nego se vratila u Kinu, jer je oduvijek htjela vidjeti - gejše!

Ključne riječi

Komentara 3

MA
mare0801
06:40 20.11.2010.

je su li ove misice stvarno takve tuke,ili vi pišući o njima stvarate taj dojam?Seljančice koje nisu pomolile iz svog kvarta ili rodnog sela,odjednom u prilici da putuju svijetom,i onda mi ništa ne paše.i od svega u JapAnu,ona bi htjela vidjeti gejše,ame!

Avatar Aahz
Aahz
19:59 20.11.2010.

Odmah je prekrižila kinesku kuhinju jer joj se na prvi pogled nije svidjela? Pa kak se to s očima jede? Mislim WTF?? Ni meni sarma na prvi pogled ne izgleda lijepo, a utopil bi se u njoj.....

AI
airbender2010
11:55 21.11.2010.

http://adf.ly/159220/larissa-riquelme-gola-playboy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije