Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspiracija mnogima

Nina iz 'Života na vagi' otkrila kako je izgubila 70 kg: Dijete ne funkcioniraju

Foto: Instagram Asos
1/9
16.04.2019.
u 11:18

Bivša natjecateljica 'Života na vagi' Nina Martina Korbar (26) na svome Instagramu otkrila je ponešto o daljnjim željama u vezi s vlastitim izgledom, ali je udijelila i poneki savjet za dostizanje željene težine.

Zagrepčanka Nina Martina Korbar (26) bila je kandidatkinja posljednje sezone showa ''Života na vagi'' i u njega je pristigla sa 124 kilograma, a po izlasku je na zadnjem vaganju imala 84 kilograma. Impresivno je izgubila čak 32 posto tjelesne mase.

U najdebljoj fazi života imala je 150 kilograma, a sada putem društvenih mreža daje savjete drugima kako da dođu do željenog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend vacay ☀️🌸💗 #Bled #vacay #weekend #sunny #spring #happy #grateful #energy 🙌🏻😃🙏🏻

A post shared by NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_) on

– Dnevno unosim oko 1700-1800 kalorija. Nekad imam pet, a nekad dva obroka dnevno. Ovisi kako stignem, ali trudim se imati više. Na dijeti sam bila milijun puta dok nisam shvatila da dijete uopće ne funkcioniraju, osim ako trebaš brzinski za neki događaj smršavjeti dvije, tri kile. Promjena načina života je ključna – kaže Nina Martina i dodaje da za večeru jede povrće uz kombinaciju proteina i zdravih masnoća, a izbjegava voće.

– Jako volim jaja, mozzarellu i cherry rajčice. Obožavam lasagne s tikvicama umjesto tijesta, punjene tikvice, bolognese umak sa zelenom salatom, meso na sve načine, leću... ma svašta volim. Pijte puno vode da voda iz tijela što više izlazi van – kaže Nina Martina koja se tijekom korizme odrekla slatkog, ali joj iznimno nedostaje i bori se s tom željom. Na kraju to gleda kao na jačanje snage volje.

Osim na prehranu, Nina Martina pazi i na kretanje tako da je posvećena treninzima i to od četiri do šest puta tjedno.

– Iskreno, svaki trening je težak kad daješ sve od sebe. Oni treninzi gdje u glavi nekad probijam svoje barijere ili izbacujem negativu iz sebe, ti su treninzi psihički najteži, ali rasteš u njima i osjećaš se predobro nakon njih. Boks mi je top, kružni treninzi su mi isto odlični, jedino ne volim kad je trening dosadan i zato mi trener uvijek slaže dinamične i izazovne treninge. Traju oko 45 minuta do sat vremena. Ovisi o intenzitetu – opisuje Nina koja dodaje da je ponosna na sve što je postigla iako još uvijek nije potpuno zadovoljna svojim izgledom.

– Visoka sam 170 cm i voljela bih imati između 60 do 67 kila. Još uvijek ne znam s kojom težinom ću si najbolje izgledati – izjavila je Korbar koja priznaje da si svakih 10 dana dopusti da ''zgriješi'' to jest pojede ''cheat meal''.

Na njezinim Storyjima pratitelji su postavljali pitanja i dali joj do znanja kolika im je inspiracija. Jedna djevojka otkrila je da je zbog Martine izgubila čak 15 kilograma.

Foto: Instagram Asos

Na kraju dodaje kako se radi o stavu.

– Jednostavno se posložite u glavi. Glava je sve! Trudite se iznova i kad posustaneš, nikad se nemoj predati. Vjerujte u sebe. Ne opterećujte se brojkama na vagi. Ja sam znala u tjedan dana izgubiti šest centimetara, a vaga mi je pokazivala samo kilu manje – kaže Nina Martina.

Komentara 4

TO
Tony47
14:40 16.04.2019.

Bravo! To je postignuto samo velikim trudom i samoprijegorom.

DU
Deleted user
20:42 16.04.2019.

Kako god bilo mnogi deblji ljudi misle da je sve gotovo. Nikad nije gotovo. Godine nisu bitne. 20,30, 50 ili 60. Uvijek se može smršaviti.

DV
dvojko
12:54 16.04.2019.

znao sam da ce prirodno debela postati bahat kad smrsavi ps. ne zaboravi nikad kakva si bila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije