Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitala mu na pobjedi

Nina voli tenis: Nakon Ivaniševića otkrila što joj se najviše sviđa na Đokoviću!

Foto: Instagram
1/7
16.07.2019.
u 17:53

Nina Badrić je na Instagramu objavila fotku s Novakom Đokovićem, a u opisu se prisjetila kako su se upoznali te je otkrila što joj se najviše svidjelo kod tenisača.

Pjevačica Nina Badrić nedavno se prisjetila pobjede Gorana Ivaniševića na Wimbledonu, a sada je čestitala i aktualnom pobjedniku Novaku Đokoviću.

Učinila je to na Instagarmu, gdje je objavila njihovu zajedničku fotku, a u opisu se prisjetila kako su se upoznali te je otkrila što joj se najviše svidjelo kod tenisača.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Kakav kralj. Prije par godina imala sam izuzetnu čast upoznati ovog fantastičnog čovjeka i iznimnog sportaša. Oduševilo me je koliko je skroman pristojan i jednostavan. Svaka čast i kapa dolje što ispisuje povijest tenisa. Sjajan čovjek i izuzetan sportaš. Bravo za sve", napisala je Badrić koja je na Instagramu u opisu fotografije na kojoj su zajedno čestitala i Ivaniševiću: 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Kao da je jučer bilo, sjećam se finala Wimbledona, sjećam se da sam pjevala u Splitu na čuvenim Melodijama hrvatskog Jadrana. Sjećam se da smo finale gledali Oliver Dragojević, njegov brat Aljoša i ja. Nas troje sami. Da smo se nervirali, navijali, plakali od sreće kad je Goran digao napokon pehar. Sjećam se Splita koji je u tri sata organizirao najljepši doček Goranu. Grad je gorio, a svima nam je srce bilo na mjestu", prisjetila se pjevačica Nina Badrić na Instagramu dana koji će mnogima ostati u lijepom sjećanju.


 

Komentara 6

MO
moškov
18:00 16.07.2019.

novac ...puno novaca....

T7
Toro. 71
18:01 16.07.2019.

Svoj svoga hvali!!

DU
Deleted user
19:02 16.07.2019.

Ma sitnica, najbolji tenisac na svijetu, a mozda ce biti i najbolji svih vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije