Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Nisam mislila da će me dva puta uzeti novi mentor

The Voice
Foto: Dario Njavro/HTV
1/3
19.03.2016.
u 22:09

Stefany Žužić i Ivana Sutlović dobile su još jednu šansu

Druga sezona showa “The Voice” donosi nam mnogo novosti i uzbuđenja za natjecatelje, ali i gledatelje. Nakon eliminacijskih dvoboja večeras je počela nova faza natjecanja – nokaut. 



Već je jednom zamalo ispala

U nokautu mentori suprotstavljaju svojih šest natjecatelja tako da svi natjecatelji jedan za drugim pjevaju po jednu pjesmu. Nakon njihovih izvedbi mentori odlučuju koje troje natjecatelja ide u sljedeći krug natjecanja, dok ostali mentori imaju pravo preuzeti natjecatelje za koje je mentor odlučio da ne idu u sljedeći krug natjecanja i tako im pružiti još jednu šansu.

Večeras su Indira Levak i Ivan Dečak suprotstavili kandidate iz svojih timova. Nakon što su otpjevali pjesme, Ivan je odlučio da u njegovu timu ostaju Vjekoslav Ključarić, Tajana Belina i Vedran Ljubenko, a natjecanje je završilo za Ivana Brkašića, Marjana Slavicu i Mirnu Ružić jer ih nitko od ostalih mentora nije preuzeo u svoj tim. U teškim nedoumicama bila je večeras Indira Levak, srećom u pomoć su joj priskočili Jacques Houdek i Ivan Dečak. Nakon što je Indira odlučila da natjecanje nastavljaju Ruža Janjiš, Lucija Lučić i Eni Jurišić, njen kolega Jacques Houdek u svoj tim je preuzeo Ivanu Sutlović, a Ivan Dečak spasio je Stefany Žužić. Maturantica iz Krka Stefany već se našla u sličnoj situaciji kada je u dvobojima Jacques odlučio da ona ispada iz showa, a drugu šansu pružila joj je Indira.

– Nisam se baš nadala i drugom preuzimanju, makar je ispalo zanimljivo. Bila sam večeras pod stresom jer, kad su bili dvoboji, Indira je brzo najavila da će nekoga preuzeti, a večeras nitko nije davao takve naznake i baš sam bila u komi. Kada je Ivan stisnuo gumb i rekao da će nekoga preuzeti, počela sam skakati kao blesava, a zapravo u tom trenutku nisam uopće znala da će mene uzeti, to je valjda bio nekakav instinkt – kaže Stefany. Večeras je izvela pjesmu Let it go iz popularnog crtanog filma Frozen koju joj je preporučio Jacques dok je još bila u njegovu timu.

– “Lay Me Down” izvela sam u duetu s Alenom Đurasom i bez njega ne bih izvela tako dobro tu stvar. Tada nisam imala tremu, ali u nokautu sam bila pod velikom tremom i nadam se da se to nije toliko osjetilo u nastupu – veli Stefany.

Obitelj nije očekivala ovo

Panika je, kaže, obuzela i njenu obitelj. – Moji doma bili su pod stresom također jer su, nakon što me Indira preuzela, mislili da više neće biti takvih iznenađenja – kaže Stefany koja se za trajanja showa trudi ispuniti sve obveze u srednjoj školi i glazbenoj školi. Njen treći mentor u ovom showu Ivan Dečak presretan je što se Stefany pridružila njegovu timu. 

>> Mentori pjesmom i plesom tješili i hrabrili natjecatelje 

>> Dečak profitirao, Indira zapjevala, a čeka nas okršaj maserke i pčelara

Komentara 3

SX
sudbina x
09:19 20.03.2016.

Neznam koliko te puta uzeo tvoj mentor ali ja bih bio zadovoljan i jednim ubodom...

TH
than
01:49 20.03.2016.

Voice se pretvara u svinjariju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije