Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVI HIT

Novi trend su fotke u seksi izdanju na snijegu

Foto: Privatni album
1/5
12.01.2019.
u 07:30

Ne boje se hladnoće Za dobru fotografiju na Instagramu poznate dame odvažile su se i razodjenule te tako pozirale u snježnom okruženju

Imamo novi trend fotografiranja na Instagramu! Pokrenule su ga najpoznatije sestre na svijetu Kardashian-Jenner, a nije dugo trebalo da ga prigrle i naše poznate dame. Riječ je o fotkanju na snijegu u golišavom izdanju.

Naime sestre Kendall Jenner i Kourtney Kardashian tijekom skijanja u Aspenu skinule su se u kupaći kostim i pozirale na snijegu. Kendall je ubrzo zaradila 7,5 milijuna lajkova za ovu fotografiju, a sestra Kourtney za svoju objavu dobila je 4,5 milijuna lajkova. Naše zvijezde nisu bile tako uspješne u lovljenju lajkova, ali njihove su fotografije puno atraktivnije od onih sestara Jenner-Kardashian. Razglednicu sa skijanja obožavateljima je poslala i voditeljica Antonija Stupar Jurkin.

Lijepa Antonija odvažila se i skinula u donje rublje te se samo zaogrnula kratkom jaknom i tako se fotkala na minusu u Novom Zvečevu gdje se odmara. – Hrvatski Aspen – napisala je voditeljica. Nedugo nakon Antonije slična fotografija ukazala se i na Instagram profilu Tatjane Dragović. Tatjana je na skijanju u Austriji, a njezina fotografija u kratkom vremenu zaradila je preko dvije tisuće lajkova.

U jednodijelnom tigrastom kupaćem kostimu, s bucama na nogama i kapom na glavi pozirala je u snježnom okruženju, a obožavatelji su je ubrzo prozvali Snježnom kraljicom. Zaradila je lijepa Tatjana još komplimenata i to od Nikoline Pišek i Anice Kovač. Puno prije sestara Jenner-Kardashian u izazovnom izdanju na snijegu pojavila se bivša djevojka glumca Ivana Hercega, pjevačica Nina Donelli. Ona se u kupaćem kostimu na snijegu fotkala još lani. Izgubila je tada okladu i morala se u badiću na skijama spustiti niz stazu. Osim Nine, Tatjane i Antonije ni Hana Hadžiavdagić nema straha kad je riječ o golišavim izdanjima na snijegu i radila je to puno prije svih navedenih, čemu svjedoče i dvije fotografije na njezinu Instagramu.

Pogledajte video: Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

 

 

 

 

 

Komentara 7

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:25 12.01.2019.

Što ove žene rade od sebe, a kada prokomentiraš nešto što im nije po volji, onda je to seksizam i muški šovinizam.

IL
ilijan
09:11 12.01.2019.

Fotomontaža

Avatar duka4
duka4
10:48 12.01.2019.

Dobro da znam da se uslikam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije