Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENUO EXTRA FM

Od danas u zagrebačkom eteru odjekuju Aca Lukas, Seka Aleksić, Saša Matić...

Foto: Extra FM
1/2
03.05.2018.
u 13:59

– Nakon velikog istraživanja tržišta koje smo proveli, utvrdili smo da postoji jako veliki interes za takvim tipom muzike, a s obzirom na to da ne postoji radio koji svira takve pjesme, logično je bilo krenuti u ovaj projekt – izjavio je Antonio-Luka Radanović, direktor i glavni urednik Extra FM-a.

Danas u podne u Zagrebu je na frekvencijama 93,6 i 104,5 FM krenuo Extra FM, radio oko kojeg se i prije početka emitiranja digla prašina zbog toga što će u svom programu većinom puštati regionalnu muziku, odnosno cajke.

Kako su najavili, u eteru Extra FM-a slušat će se regionalne i domaće zvijezde od Željka Joksimovića, Dine Merlina, Saše i Dejana Matića, Lepe Brene, Seke Aleksić, Željka Samardžića, Zdravka Čolića pa sve do Severine, grupe Vigor i Connect, Maje Šuput i mnogih drugih.

– Nakon velikog istraživanja tržišta koje smo proveli, utvrdili smo da postoji jako veliki interes za takvim tipom muzike, a s obzirom na to da ne postoji radio koji svira takve pjesme, logično je bilo krenuti u ovaj projekt – izjavio je Antonio-Luka Radanović, direktor i glavni urednik Extra FM-a.

DJ ekipu predvodi poznata voditeljica Ecija Ivušić te blogerica Paula Sikirić. Uz njih, program će voditi novi mladi voditelji: Tomislav Parlov, Leon Svetić, Iva Peranović, Dora Jagodić te Petar Tin Miketić.  Ecija Ivušić danas je prva počela sa svojim showom, a kako je najavljeno, u eteru će biti ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 12 do 16 te srijedom i petkom od 15 do 19 sati.

– Osobno se uvijek veselim novim počecima, a ovo mislim da nije početak samo za mene nego i za cjelokupni radijski eter. I drago mi je biti dio novoga projekta i svih vizija koje on donosi – rekla je Ecija, koja se na svom Instagram-profilu pohvalila videom iz studija.

– Od danas radijski eter više neće biti isti – napisala je Ecija.

Komentara 67

GU
Gustirna
14:28 03.05.2018.

Ima bre da sada uziva 4.licka iz zidovskih stanova i prekodrinci iz stanova na ukradenom crkvenom zemljistu u novom zagrebu...

VE
verica2
22:03 03.05.2018.

Kakva regionalna muzika? Jeste vi normalni? Zemlje iz kojih dolazi ta muzika i njezini izvođači imaju svoje ime. Ako vam vam se čini predugo nabrajati (Srbija, Bosna.....), napišite zemlje bivše Jugoslavije, a ne glupirajte se s regijom.

Avatar rubinet
rubinet
19:13 03.05.2018.

sramota! žalosno! zakonom zabranit arlaukanje s balkanskih gudura!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije