Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetu nema kraja

Odmor za poznate traje i u drugoj polovici kolovoza, evo gdje uživaju

Foto: Instagram
1/6
16.08.2018.
u 11:00

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović s obitelji odmara na Pelješcu, a glumica Marija Borić nakon Dalmacije otišla je u Grčku.

Dok većina kontinentalaca svoj godišnji odmor privodi kraju i priprema se za povratak u svakodnevicu, nekolicina sretnika tek se prepustila uživanju u čarima ljeta.

Sredina je kolovoza, a na Jadranu još uvijek odmara popriličan broj domaćih javnih osoba među kojima je i televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović. Nevena je svoju zagrebačku adresu napustila još u srpnju kada se s jednogodišnjim blizankama Mare i Leom zaputila na poluotok Pelješac gdje ljetuje u obiteljskoj kući supruga Maka Vejzovića. Paru koji čeka treće dijete društvo ondje prave i Makov brat, glumac Enes Vejzović, njegova supruga, glumica Bojana Gregorić Vejzović, i njihovo dvoje djece, Zoe i Raul.

Iako je početak svog odmora prije nekoliko tjedana opisala riječima “žene na rubu živčanog sloma“ misleći pritom kako nije jednostavno u drugom stanju brinuti se o dvije bebe i istovremeno uživati u morskoj idili, čini se kako se Nevena ipak odlično snašla u toj situaciji, a u pomoć joj nerijetko uskoče i druge ženske članice mnogobrojne obitelji Vejzović.

U obiteljskom odmoru uživa i voditeljica Mirna Maras Batinić koja je sa suprugom Željkom Batinićem, njihovom jednogodišnjom kćerkicom Meri i sinom Nikom kojeg ima iz prvog braka, posjetila obalu Dalmacije, točnije Šibensko-kninsku županiju. Usput je svratila i do Zagore, odnosno u selo Marase odakle su joj korijeni. Kupanju i sunčanju nije kraj niti za voditeljicu i komičarku Andreu Andrassy koja vruće ljetne dane provodi u Zadru i okolici.

A uz silne luftmadrace i hladna pića, u opremu bez koje ne ide na plažu ubrajaju se i knjige. Glumica Marija Borić ljetuje u Grčkoj, a svoje avanture podijelila je s fanovima na Instagramu.

VIDEO Izabrali smo 10 najseksi Hrvata

Komentara 2

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
11:17 16.08.2018.

A gde letuje Rada Borić?

VK
VKSS
11:36 16.08.2018.

Haha,a Slavonci glasaju za HDZ rade za minimalac i kupaju se u intex bazenima i kukaju.Moze se u ovoj drzavi zivjeti dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije