Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne predaje se

Omiljena TV voditeljica na mukama: 'Nikada, ali nikada ne trenirajte u bijelom'

Foto: Instagram
1/4
17.01.2019.
u 20:34

Antonija Blaće opako je prionula na treninge kako bi ljeto dočekala u savršenoj formi.

Nakon blagdana, kreću novogodišnja obećanja tako da mnogi početkom godine odlučuju prestati pušiti, počinju štedjeti, trenirati, zdravo se hraniti, a o njihovoj volji ovisi i hoće li se držati odluka.

Čini se kako se i popularna RTL-ova voditeljica Antonija Blaće odlučila na neke promjene ako je suditi po njezinim najnovijim objavama na društvenim mrežama, koje su popratili hashtagovi "ljeto bez parea".

Foto: Instagram/Wanda Nara

Antonija je opako prionula na treninge, a svim svojim pratiteljima na svom Insta storyju dala je i jedan savjet. - Nikada, ali nikada ne treniraj u bijelom jer se vidi koliko si se namučila - stoji u objavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

Osim na treninzima, Antonija je odlučila pripaziti na prehranu pa je tako  oduševila pratiteljice svojim omiljenim receptom za proteinski zeleni smoothie za kojeg je dala i recept:

-Banana, špinat, tri žlice kremastog posnog sira, nekoliko komadića đumbira, kivi, žlica chia sjemenki, vode po želji. Voila! Jednostavan, pojačan proteinima, smoothie za nakon treninga! I mrak izgleda na fotkama - navela je u objavi.

Zaljubljenice u smoothieje sugerirale su i dodatak orašastih plodova, a kao hit kombinacija ponuđena je ona špinata, avokada, proteina i mlijeka od badema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

Objavila je i još jednu „zelenu“ fotografiju kako bi pokazala da očito misli ozbiljno pri prebacivanju na zdravu prehranu.

Pogledajte video kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
22:18 17.01.2019.

frljfrljfrlj

BE
berija
22:55 17.01.2019.

Antonija Blaće, kako to glupo zvuči. Da sam joj dijete, ne bih poslušao njen savjet. Koliko jadan moraš biti da bi pratio što Antonija Blaće piše? Je li takav život vrijedan življenja?

ZI
zip123
21:48 17.01.2019.

Istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije