Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupe su!

Ovo su poznati Hrvati koji nisu odoljeli trendu ružnih tenisica

Foto: Instagram kolaž
1/6
06.05.2019.
u 11:00

Tko prati trendove, znat će da vlada pošast ružnih tenisica. Ovome nisu odoljele ni poznate Hrvatice, a na listi se našao i jedan Hrvat.

Da je Pepeljuga bajka ispričana u današnje, moderno vrijeme, s ovim trendom princ ju ne bi dugo tražio. Trend ‘ružnih tenisica’ unatoč predviđanjima modnih stručnjaka da će lagano nestati još uvijek proživljava svoje zlatno doba.

Modno usklađene dame

Radi se o upečatljivom modnom trendu koji nije zaobišao ni Hrvatsku, pa su tako neke od poznatih vlasnica ‘ružnih tenisica’ i Hrvatice s istaknutim modnim ukusom. Ove tenisice karakterizira njihova veličina, a najjpoznatije modele koji su pokrenuli trend i među ostalim brendovima prvo su izbacile modne kuće Balenciaga, Gucci te Louis Vuitton.

Foto: Instagram Asos

Jedna od ponosnih vlasnica Gucci tenisica mlada je pravnica i djevojka našeg poznatog nogometaša Ćalete Cara, Adriana Đurđević. Uvijek modno usklađena, ni od ovog trenda ne bježi stoga se u njezinim objavama na Instagram profilu mogu vidjeti različiti modeli popularnih tenisica, od kojih je samo za ove potrebno izdvojiti oko 8,900 kuna. Trendi tenisice nosi i Izabel Kovačić, koja uvijek uspješno drži korak s najnovijim modnim trendovima.

Njezine Buffalo tenisice ipak su jeftinije od Adrianinih, a može ih se kupiti za približno 1,700 kuna. Za Louis Vuitton model odlučila se još jedna supruga nogometaša, Marta Fernandes da Silva koja je za svoje tenisice izdvojila malo više od 8 tisuća kuna. Modna blogerica, Isabella Rakonić često eksperimentira s modom, svoje Balenciaga tenisice platila je 5,900 kuna, a uspijeva ih uklopiti u jednostavan, svakodnevni izgled čime pokazuje da je uz dobar modni ukus sve moguće iznositi.

Foto: Instagram Asos

Sretnija kad joj je mekano

No, da nije sve u ljepoti, zna pjevačica Lana Jurčević. Iako je spremna odvojiti veće svote za cipele kao što su one poznatog dizajnera Christiana Louboutina, pjevačica je na Instagramu uz sliku svojih tenisica napisala da je sretnija kad joj je ‘udobno i mekano’. Da se za ružne tenisice ne moraju davati vrtoglave svote, dokaz su upravo njezine koje su Reebokov model, a njih je moguće naći i po cijeni od približno tisuću kuna.

Foto: Instagram Asos

Ružne tenisice mogu se naći i u jeftinijim verzijama. Iako jeftinije, nimalo manje popularne tenisice još uvijek se mogu naći na policama high street brendova koji uspješno kopiraju ove skupocjene modele. Neki od takvih popularnih brendova, kao što su Bershka i Zara, imaju tenisice čije se cijene kreću od 280 do 500 kuna. Stoga, ne čudi da trend ružnih tenisica još uvijek ne izlazi iz mode, iako je prisutan više od godinu dana.

Ipak, nisu samo pripadnice ljepšeg spola zaluđene ovim trendom. Da ih muškarci mogu dobro iznositi pokazao je i Vlaho Arbulić, mladi glazbenik i model. Na ulicama Pariza ponosno je prošetao u svojim Balenciaga tenisicama, a iskombinirao ih je uz uski model traperica i jednostavan plavi džemper. Razlike u cijeni muških i ženskih modela nema, kao niti razlike u izgledu, no čini se da pratitelje modnih trendova to ne zabrinjava.

Pogledajte koji parovi su ostali u dobrim odnosima, iako su se rastali.

Komentara 2

Avatar Django
Django
11:28 06.05.2019.

Pa već tridesetak godina se i proizvode samo ružne tenisice. Nekad se moglo obući polo majicu, traperice i tenisice i biti baš lijepo sređen. Danas je to nemoguće, kao da modni dizajneri namjerno ljude oblače u dronjke. O pamuku, vuni, svili i koži da ne pričamo. Nedostupno.

MA
maja11
11:50 06.05.2019.

Sve je otišlo k vragu da netko stavi drek na glavu i proglasi to trendom što bi sve hodalo gradom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije