Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U OBITELJI

Pamela Ramljak: Biti majka je čudesno!

Pamela Ramljak
Foto: Promo
1/4
03.02.2017.
u 18:02

- Kad sam svoju bebicu nakon poroda privinula uz sebe, izljubila sam ga, on se smirio, a ja sam se rasplakala od sreće. Biti majka i roditelj je čudesno – kazala je lijepa pjevačica i dodala kako uživa u svakom danu majčinstva.

Pjevačica Pamela Ramljak prije mjesec dana postala je mama malog Antuna, a za portal Scena.hr, otkrila je kako se osjećala nakon poroda.

-  Kad sam svoju bebicu nakon poroda privinula uz sebe, izljubila sam ga, on se smirio, a ja sam se rasplakala od sreće. Biti majka i roditelj je čudesno – kazala je lijepa pjevačica i dodala kako uživa u svakom danu majčinstva.

- Antun je zaista divna beba. Glavna je maza u obitelji. Puno jede i spava i jako lijepo napreduje. Uhvatili smo dobar ritam. Dojim ga jer ništa ne može zamijeniti majčino mlijeko. I drago mi je da nisam odustala od dojenja jer je u početku zaista to bilo bolno - otkrila je Pamela.

Pjevačici nakon poroda puno pomaže i suprug Mladen Salajster, s kojim je u braku od 2013., ali i njeni roditelji.

>>Pamela Ramljak rodila malog Antuna!

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
00:15 04.02.2017.

oj sto smarate sa ovakvim clancima i nazor pjevacicama. Sad ispade samo to majka i drugi nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije