Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova je osoba

Paola Valić iskreno o mračnom periodu života: Ne bježim od svoje prošlosti

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
22.03.2018.
u 18:32

Natjecateljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" iskreno je progovorila o periodu kad je upala u loše društvo, napustila fakultet...

Prije deset godina Paola Valić Bekić odlučila je prekinuti pjevačku karijeru i postala je radijska voditeljica, udala se i postala mama.

U intervju koji je dala za Gloriju priznaje kako je bila preplašena a istodobno i vesela kada je dobila poziv za sudjelovanje u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato". Njen šestogodišnji sin Benjamin bio je malo u šoku kad je vidio mamu transformiranu u Željka Bebeka. Paola je otvoreno u intervju govorila i o periodu u kojem je upala u loše društvo, napustila školovanje i počela se drogirati.

- Ne bježim od svoje prošlosti, ali današnja Paola nema veze s Paolom iz onog doba. S 20 godina nisam se znala nositi sa situacijom u koju sam upala pa sam bježala, i to u autodestrukciju. Bila sam mlada djevojka niskog samopouzdanja i samopoštovanja, koja nije znala kontrolirati emocije. Danas sam zrela i odgovorna, znam što hoću i suočavam se s problemima - kaže Paola u intervju. 

1/11

 

Komentara 9

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
19:20 22.03.2018.

Shvacam shvacam autodestrukcija je sinonim za mlada i lakog morala .. Pa kada kao svi celebriry preko one stvari dodu do paznje novinara televizije i svojih 5min onda se raspamete postanu uzor postene majke supruge spoznale su vjeru obitelj .... Pohvalno curke pohvalno ... Samo eto ima jos njih koje su puno prije vas spoznale vjeru obitelj moral posao normalan zivot ali se o njima ne pise .. Pozdrav svim drzavljankama republike hrvatske koje nisu mediski popracene a zasluzju puno vise od ovih novih starih izlizanih lica

SA
sasavt
22:51 22.03.2018.

vecernji jel vi imate ikakve zarade ili koristi od ovakvih nebitnih članaka vijesti s ovakvim nebitnim osobama i dogadjajima koji nikog normalnog ne zanimaju.

Avatar ivo587
ivo587
19:36 22.03.2018.

Kako im se da narod tlačiti po 10-i put s tim idiotskim showom s idiotskim preseravanjem. Mene je sram uopće gledati to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije