Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU HOBI

Pažanin se opušta u moru, a Antonija Šola uz štednjak

Ivan Pažanin
14.06.2018.
u 07:00

Dok ekscentrične svjetske zvijezde skupljaju barbike i egzotične reptile, naši se poznati zabavljaju uz manje bizarne hobije

Pretrpani radni raspored brojne ljude nagna na različite hobije. Među njima su i osobe iz javnog života koje svoju svakodnevicu upotpunjuju slobodnim aktivnostima koje ih čine zadovoljnijima. Ponekad se radi o pomalo bizarnim hobijima koje gotovo nikad ne bismo povezali sa slavnim imenima. Tako, primjerice, Paris Hilton obožava vrijeme provoditi sa žabama. Ova 37-godišnja starleta skuplja razne reptile koje je udomila na svom ranču. Za razliku od Paris, glumac Johnny Deep potpuno drugačije provodi slobodno vrijeme. Njegov je hobi skupljanje lutaka Barbie.

Uvježbava uloge s barbikama

– To mi je omiljeni hobi od djetinjstva. Češljam ih i uređujem, a često ih koristim za uvježbavanje svojih uloga – otkriva glumac.

Domaće zvijezde nemaju toliko bizarne hobije poput svojih stranih kolega ili ih vješto skrivaju od očiju javnosti. Primjerice, koreograf Igor Barberić tvrdi da je njegov posao njemu hobi, no kad uhvati vremena, voli sjesti za klavir i svirati.

– Nisam pohađao sate klavira i gitare, već sam samouk. Obožavam u slobodno vrijeme svirati klavir, a svojedobno sam i pisao pjesme – otkrio je svestrani Igor.

Glazbenica Antonija Šola kaže da nema vremena za svakodnevno kuhanje pa, kad stigne, sate provodi uz štednjak.

Želi napisati kuharicu

– Zbog obaveza često jedem vani pa mi to odlično dođe da se opustim. Sjeckam namirnice satima i zaista si dam truda. Volim eksperimentirati sa sastojcima i često su onda na meniju neobična jela – otkriva Antonija koja kaže kako bi bilo divno napraviti glazbenu kuharicu s brzim jelima. U tome bi joj mogao pomoći Ivan Pažanin kojem je kuhanje strast i posao, a od hobija, kaže, najviše voli plivanje.

– Ja sam pravi morski vuk. Neki će reći da to nije hobi, ali ja živim za kuhanje i plivanje. Picigin, kupanje u moru najdraže su mi stvari. Nema mi ljepšeg nego skočiti u more, roniti… To ja nazivam svojim hobijem – priznaje omiljeni chef koji već u ožujku kreće s morskim radostima.

– Što prije, to bolje, ali treba paziti da sam u formi za to – dodaje.

Ivan Pažanin
1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije