Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajne i izdaje

Pogledajte koje su sve poznate Hrvatice došle otkriti što je 'Slatka mala tajna'

14.09.2018.
u 11:22

Odmak od tipičnog trilera okupio brojne poznate žene iz javnog života

Napet, glamurozan i duhovit triler pun prevrata, izdaja i tajni - redatelja i scenarista Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama jučer je na premijeri u Kaptol Boutique Cinema okupio brojne poznate žene.

Film 'Slatka mala tajna' došle su pogledati Jadranka Islamović, direktorica CineStara i član uprave, Iva Radić osnivačica portala Journal.hr, manekenka Ljupka Gojić Mikić, poduzetnica te bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović, voditeljica Daniela Trbović, dizajnerica, modna urednica, stilistica i bivša manekenka Kristina Bradač, bivša manekenkaTatjana Dragović, glumica Marija Borić, voditeljica Renata Sopek, bivša manekenka Ivana Ergić, Kristina Burja, bivša misica Ivana Delač, glumica Kristina Krepela, glumica Anamarija Vrdoljak, glumica Katarina Baban te mnogi drugi.

Nakon što su pogledale film baziran na debitantskom romanu Darcey Bell iz 2017. godine u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema posebno je zabavno bilo kada je nastupio mladi i talentirani Vlaho Arbulić, da bi potom sve posjetiteljice ovog eventa rasplesao DJ Ozren Kanceljak.  

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije