Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIRALA U BADIĆU

Nina objavila fotografiju koju je dugo čekala: 'Napokon sam dovoljno samouvjerena'

Nina Martina Korbar
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/2
20.07.2019.
u 21:25

Nina Martina Korbar (26) u kratkom je vremenu zbog svoje transformacije postala motivacijia mnogima.

Jedna od proslavljenih zvijezda showa "Život na vagi" ušla je u posljednju sezonu emisije sa 124 kilograma, a ovih je dana podijelila svoju fotografiju u kupaćem kostimu. Nina Martina Korbar (26) u kratkom je vremenu zbog svoje transformacije postala motivacijia mnogima, a to potvrđuje i broj njezinih pratitelja na Instagramu koji svaki dan raste. Trenutno je na brojki od 33 tisuće ljudi.

"Napokon sam dovoljno samouvjerena da mogu pozirati u badiću i kao i sve druge cure objaviti normalnu, ljetnu fotku u badiću sa plaže", podijelila je Nina Martina u opisu svoje fotografije na Instagramu.

Na njoj pozira u dvodjelnom kupaćem kostimu i pokazuje svoju novu figuru.

Komentara 5

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
22:05 20.07.2019.

Bolje da nisi samouvjerena i da ne objavljujes ovakve fotke. Ako si temeljis samouvjerenost na fotki u badicu onda ti je bolje da malo razmislis od cega ti se sastoji zivot...

DU
Deleted user
22:40 20.07.2019.

ja se ponadao Nini Badrić u badiću......

Avatar ZLO
ZLO
22:57 20.07.2019.

Molim? 33000 imbecila prati ovu kokošu...hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije