Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANJA ALAVANJA ROMAC

Poželite mir, pa trčite što prije vidjeti klince

Anja Alavanja Romac
Foto: Storypress
1/2
26.07.2018.
u 07:00

Poželite mir, pa trčite što prije vidjeti klince

Otkad su postali roditelji, supružnici Alavanja – Romac svoj su godišnji odmor u potpunosti podredili sinovima, šestogodišnjem Jakovu i trogodišnjem Ivoru. To im, kaže lijepa voditeljica Nove TV Anja Alavanja Romac, ne pada teško jer ona i suprug, glazbenik Željko više niti ne mogu zamisliti odmor bez svojih živahnih mališana.

“Dečki su super, vole svakamo ići i najbolji su na putovanjima, ali tu nastupa naš oprez, da ih ne iscrpimo previše, da ih zabavimo, da jedu zdravo, spavaju dovoljno. Mi zapravo uopće ne možemo zamisliti kako je to izgledalo kad je sve bilo podređeno nama. Sad mi se čini da ne bih znala što ću sa slobodnim vremenom. A opet, kad suprug i ja otputujemo sami, ugledam neki detalj koji bi se svidio dečkima pa kažem mužu: “Da su barem s nama.” To je tako, jedva čekate malo mira, a onda trčite natrag da ih što prije vidite” – priznala je 35-godišnja Anja.

Kao i svakog ljeta, četveročlana obitelj odmara seu svom apartmanu na otoku Murteru u čijem ambijentu najviše vremena vole provoditi upravo njihovi dječaci.

“Ja sam ta u obitelji koja bi mijenjala mjesta svaki tjedan, istraživala i upoznavala. A moji dečki jako vole Murter, pogotovo otkad stariji sin Jakov ima mini nogometni teren s umjetnom travom, pa su sva djeca iz ulice kod nas na utakmicama. Ja sam se prilagodila njihovim željama pa svoj duh napunim šetnjom susjednim mjestom, šećući kalom koju još nisam upoznala” – izjavila je voditeljica emisije “Zdravlje na kvadrat” koja kaže kako sada kada imaju djecu ljetovanje izgleda znatno drugačije. Sa sobom imaju sve moguće rekvizite od surferske daske do lopte i reketa kako bi se prilagodili svim željama sinova. Ona i suprug krajem svibnja proslavili su sedmu godišnjicu braka, a kako je otkrila, njih su dvoje taj dan izašli sami u restoran. Par se 2011. godine tajno vjenčao na egzotičnom Mauricijusu.

Za razliku od okrugle pete godišnjice koju su proslavili na Tenerifima, sedma je bila drukčija od prijašnjih.

– Otkad imamo Ivora, uglavnom idemo na neke bliže destinacije. Kako je on navršio tri godine i pretvara se u pravog dječaka, vjerujem da ćemo se uskoro usuditi otputovati nekamo dalje. Imam dojam da su stranci puno opušteniji kad putuju s djecom, a mi kao da se manje usudimo. Je li u pitanju odvažnost ili oprez, nisam sigurna” – tvrdi brižna majka Jakova i Ivora koja se na jesen vraća na male ekrane Nove TV u već prepoznatljivom formatu emisije “Zdravlje na kvadrat”.

“I dalje ću imati voditeljsku ulogu i svoju rubriku, u kojoj u razgovoru s liječnicima pokušavam gledateljima približiti odgovore na medicinska pitanja koja ih zanimaju” – zaključila je.

Anja Alavanja Romac
1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije