Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka troje djece

Poznata HRT-ovka skinula se u kupaći! Zanosnim fotografijama 8 mjeseci nakon poroda oduzima dah

Foto: Instagram
1/6
01.08.2019.
u 10:52

Nevena Rendeli proteklih tjedana uživa na Jadranu s obitelji.

HRT-ova urednica i voditeljica Nevena Rendeli ljetne dane provodi na Jadranu. Društvo joj prave kćeri, dvogodišnje blizanke Mara i Lea te osmomjesečna Vita.

Djevojčice su prave zvijezde mamina Instagrama, a u moru obiteljskih fotografija osvanule su i one na kojima je Nevena uspjela uloviti nekoliko trenutaka za sebe. Zanosna voditeljica pozirala je u kupaćem kostimu i mnoge iznenadila zavidnom linijom koju je vratila samo nekoliko mjeseci nakon poroda zahvaljujući trčanju, treninzima i posebnom režimu prehrane.

– Nakon tri i pol mjeseca mjerenja, trčanja i birane prehrane napokon mogu objaviti fotografiju u badiću. Nisam twiggy, još uvijek sam biggy, ali obrisi moje nekadašnje figure prije poroda i troje djece napokon se naziru – pohvalila se nedavno Rendeli koju su pratitelji na društvenim mrežama obasipali komplimentima na račun izgleda.

Foto: imdb

– Ajmo, za početak izgledaš odlično i za kraj izgledaš odlično-odlično – poručila joj je ispod jedne od fotografija naša proslavljena dizajnerica Matija Vuica. Na pohvalama nisu štedjeli ni drugi. 'Lijepo tijelo imaš', 'Ženo, svaka čast na liniji', 'Moja prva i jedina kći navršava 9 mjeseci pa si još nikako ona i ja ne uspijevamo ugurati negdje vježbanje', požalila se Neveni  jedna od pratiteljica.

Pogledajte i gdje ljetuju poznati Hrvati.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar rubinet
rubinet
11:27 01.08.2019.

Majka troje djece,po mom skromnom sudu, zasigurno ne bi trebala postavljati svoje"zanosne fotografije" koje "oduzimaju dah".

BS
@bserver
11:22 01.08.2019.

Kome oduzima dah, ugroženim senilcima?

FR
Freiscprecheanlage
11:31 01.08.2019.

Evo gušim se.Ostao sam bez daha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije