Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje bestselera

Poznate Hrvatice znaju 'kako biti Parižanka u svakoj prilici'

poznate hrvatice
Foto: John Pavlish
1/25
17.06.2016.
u 18:01

Jučerašnju promociju podržale su Đurđa Tedeschi, Iva Balent, Andrea Čermak, Ivana Roščić, Milana Vuković- Runjić, Iva Šarić Leko, Petra Kurtela, Tihana Harapin-Zalepugin i brojne druge

Sinoć je kultni zagrebački retro-chic Palace Hotel bio okupljalište kulturnog života hrvatske metropole. U organizaciji portala Büro 24/7 održana je promocija svjetskog bestselera "Kako biti Parižanka u svakoj prilici", koja je zahvaljujući Büro 24/7 i izdavačkoj kući Znanje napokon dobila hrvatsku inačicu.

Retro chic ugođaj hotela Palace koji neodoljivo podsjeća na francuski brasserie dodatno je uređen cvjetnim aranžmanima Galerije RL te je cijeli interijer hotela poslužio kao savršena lokacija za predstavljanje knjige i ugodno druženje uz birana Korlat vina, osvježavajući Bombay Sapphire gin i Martini prosecco. Jučerašnju promociju podržale su Đurđa Tedeschi, Iva Balent, Andrea Čermak, Ivana Roščić, Milana Vuković- Runjić, Iva Šarić Leko, Petra Kurtela, Tihana Harapin-Zalepugin, Loredana Bahorić, Ogi Antunac, Sonja Lamut, Milica Mihajlović, Mauro Massarotto, Ivana Petković Čevra, Asja Petersen, Vedrana Čarapović, Ana Petričić Gojanović, Ranko Vučinić, Ana Banciger te mnogi drugi.

Foto: John Pavlish

Nakon pozdravnog govora Bojane Franić, predstavnice izdavačke kuće Znanje uzvanike je dočekala poznata hrvatska glumica Ivana Roščić koja je pročitala ulomak iz knjige. Autorice knjige, četiri prekrasne i uspješne Francuskinje; Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline De Maigret i Sophie Mas, vodile su se izrekom kultnog dizajnera Karla Lagerfelda: “Ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka.” i na vrlo originalan i svjež način iznijele što za njih zaista znači biti Parižanka. U kratkim, razigranim odlomcima otkrile su svoje iskrene i otvorene stavove o stilu, ljepoti, kulturi, držanju, muškarcima i djeci te nesebično podijelile sa svojim čitateljicama omiljene pariške adrese i chic mjesta poput super vintage dućana, odličnih restorana, najdražih beauty salona i još mnogo mnogo toga. Autorice netipično iskreno i otvoreno ruše mitove o Francuskinjama i bez dlake na jeziku otkrivaju sve svoje tajne i mane, ismijavaju sa svojim kompliciranim i često proturječnim osjećajima i postupcima, otvoreno priznaju kako su katkad snobovi, egocentrične, tvrdoglave i nepredvidive, no u isto vrijeme nježne, romantične i velikog srca.

Foto: John Pavlish

"Kako biti Parižanka u svakoj prilici" idealno je ljetno štivo koje će vas nasmijati i opustiti, a možda i ohrabriti da prigrlite svoju tajanstvenu i odvažnu stranu, baš poput junakinja i autorica knjige. Hrvatsko izdanje bit će dostupno od 22. lipnja na prodajnim mjestima TisakMedije, Algoritma MK, Školske knjige, Ljevaka, VBZ-a, a već sada ju možete kupiti putem web platforme www.abrakadabra.com.

>>Uskoro stiže hrvatsko izdanje bestsellera 'Kako biti Parižanka u svakoj prilici'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije