Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMENTA RAJHARD

Prelijepa glumica pogodila sa zvukom 'Sirene'

Sementa Rajhard
Foto: Promo
1/4
21.05.2019.
u 19:00

'Sirene nam upućuju na nešto što želimo istaknuti, upozoriti na nešto, opisati kako se osjećamo kada ih čujemo i reći nama posebnoj osobi. Aranžman je pop, iako sam se vokalno približila soul žanru, što će u budućim pjesmama izazvati emocije sa miješanjem soul i sevdah žanra. - istaknula je Sementa

Mnogi je poznaju kao prelijepu glumicu, ali i ženu iznimno specifičnog glasa, kao i stila pjevanja. Poznata glumica i glazbenica, Sementa Rajhard već godinama je prisutna na televizijskim ekranima, kazališnim daskama, a ovim svojim drugim singlom i u radijskom eteru.

Oni koji su upoznati sa Sementinim radom i mogućnostima, još više ističu njene pjevačke sposobnosti, a upravo tu svoju stranu, odlučila je na zadovoljstvo svih, ponovno podijeliti sa publikom. 'Sirene' je nova pjesma i video spot, koja će vas ritmom i emocijom odmah osvojiti, a kojom je Sementa ujedno započela i suradnju s diskografskom kućom Hit Records, pridruživši se našoj brojnoj glazbenoj obitelji. Ideja i želja autora, točnije autorice Andree Čubrić, ali i same Semente, bila je probuditi osjećaje u svima nama, koji smo na neki način ostali bez nekoga, a ti su se osjećaji s vremenom, možda izgubili ili izbljedili.



'Sirene nam upućuju na nešto što želimo istaknuti, upozoriti na nešto, opisati kako se osjećamo kada ih čujemo i reći nama posebnoj osobi. Aranžman je pop, iako sam se vokalno približila soul žanru, što će u budućim pjesmama izazvati emocije sa miješanjem soul i sevdah žanra.', istaknula je Sementa. Kako smo spomenuli, iza 'Sirena' autorski u djelu glazbe, teksta i produkcije, stoji još jedno poznato žensko ime, Andrea Čubrić, dok je za aranžman bio zadužen Mario Luketa. Pjesma ima i svoje video izdanje, za koje je redateljski zaslužan Dario Lepoglavec, koji je kako sama Sementa ističe njezinu ideju i viziju, iznio baš onako kako je i željela.

- Spot sam doslovno sanjala i baš sam htjela da bude ovakav, bazeni, red carpet haljine. Nešto što zapravo nije spojivo, kako ja to volim, a Dario je napravio savršeni spot. Vjerujem, kako će se mnogi ljudi naći u ovom spoju teksta, glazbe i spota - rekla je Sementa. 

Ključne riječi

Komentara 1

LE
leechaan
20:26 21.05.2019.

Tko je ova? Nikad čuo... ok je ali nije bas prelijepa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije