Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANJA AZENIĆ

Prelijepa Osječanka osvojit će vas novom baladom

Sanja Azenić
Foto: Hrvoje Škergat
1/5
14.05.2018.
u 19:00

Ova nježna i iskrena ljubavna balada Sanji, ujedno i koautorici pjesme, sjajno pristaje. Sanja nas je već osvojila svojim glasom i ljepotom, a "Dodir mog srca" samo potvrđuje kako je pred njom sjajna glazbena karijera.

Prekrasna Osječanka Sanja Azenić nakon prvog singla "Hoću" koji je osvojio slušatelje predstavlja novu pjesmu "Dodir mog srca". Ova nježna i iskrena ljubavna balada Sanji, ujedno i koautorici pjesme, sjajno pristaje.

Sanja nas je već osvojila svojim glasom i ljepotom, a "Dodir mog srca" samo potvrđuje kako je pred njom sjajna glazbena karijera.

 

Uz Sanju, koautorica teksta je Milica Popović, a koautor glazbe Josip Blažević. Moderan aranžman djelo je Željka Nikolina koji je također zaslužan za mix i master pjesme. Spot za pjesmu "Dodir mog srca" sniman je na lokacijama u Osijeku, a redatelj Dario Lepoglavec stopio je Sanju u bijeloj vjenčanici s osječkim parkom sjajno prenijevši u video spot emociju dvoje zaljubljenih.
"Ove riječi su pisane za nas" pjeva Sanja na kraju ove balade koja će posebno mjesto pronaći u srcima zaljubljenih parova koji se spremaju izgovoriti sudbonosno "da"!

Ključne riječi

Komentara 1

IL
ilijan
20:15 14.05.2018.

Dobra je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije