Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top Model

Prije bih štrebera nego latino lovera

Mada Peršić
Elle
14.11.2010.
u 21:51

Nakon prvotnog razočaranja, studentica medicine vratila se svojem životu, a u show se, kaže, ne bi više nikad prijavila

Studentica medicine Mada Peršić u sinoćnjoj emisiji “Hrvatski Top Model by Vanja Rupena” napustila je reality show. Iako je u početku bila razočarana, 22-godišnja Zagrepčanka zbog toga uopće ne žali. Vratila se fakultetskim obvezama i druženjima.

– Neću reći da sam ispala nepravedno. U svakom slučaju, bilo je neočekivano, jer sam od žirija dobivala pozitivne signale. Ali presudio je “halo-efekt” s početka. Očito nisu dovoljno vjerovali u mene – tumači Mada. Njezine šaljive dogodovštine nasmijale su sve gledatelje, a u očima poznanika ostala je “čista” i nakon lude pijane noći koju smo vidjeli u jednoj od emisija.

– Mama moje prijateljice rekla je da joj je moje ponašanje bilo zabavno. Svi znaju da sam takva! Gledao me je i dekan fakulteta. Nadam se da mi neće ništa uzeti za zlo – govori Mada. Posebice je pritom mislila na seksi scene sa snimanja editorijala s modelom Pedrom Soltzom.

– Vanja i Mare Milin su rekle da sam izgledala napaljeno! Nisam se tako doživjela – veli Mada. Jer od Pedra je htjela samo jedno - autogram za prijateljice. Za sebe će radije potražiti štrebera nordijskog izgleda nego razvikanog latino lovera.

Komentara 1

RO
ronin
14:36 17.11.2010.

ko izgubi ima se pravo ljutiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije