Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisno druženje

Remi pronašla utjehu u šest godina mlađem glumcu Filipu Riđičkom?

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
24.08.2017.
u 08:26

Par je nedavno viđen ispred zagrebačkog kina Europa, a očevici tvrde da je njihovo druženje bilo prisno, prepuno zagrljaja i poljubaca.

Glazbenicu i profesoricu engleskog i španjolskog jezika Mirelu Priselac Remi i glumca Filipa Riđičkog navodno povezuje puno više od ljubavi prema stihovima i sviranju.

Potkraj srpnja par je zaklon od vrućina u večernjim satima pronašao na stubama ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta. Uživali su u razgovoru i druženju udvoje, koje su nastavili i u sljedećim tjednima. Tako su prošli tjedan viđeni ispred zagrebačkog kina Europa, ali ovoga puta, kako tvrde očevici, njihovo druženje bilo je mnogo prisnije, prepuno zagrljaja i poljubaca.

– Nemam komentara – kratko je rekao 31-godišnji Filip za Story. Za razliku od njega, šest godina starija glazbenica nije odgovarala na pozive. Kad je ova romansa počela, zasad se ne zna, a čini se da je Remi u Filipu pronašla utjehu nakon što je završio njezin dvogodišnji brak s graffiti i street art umjetnikom Mirom Perkovićem, poznatijim pod nadimkom Modul Osam.

– Uvijek volim. Neizlječiv sam optimist, volim ljude, smatram da su esencijalno dobri i ne gubim vjeru u nas kao ljudski rod. Mislim da nam treba uvijek dati drugu, treću i pedesetu priliku – rekla je Remi (37). 

1/9

Komentara 3

NI
Nikomah95
09:27 24.08.2017.

Čudi me da nije išla u Beograd potražiti sreću, ona je sklona bratsvu i jedinstvu, čak štoviše, agilno ga propagira. Valjda zbog toga i dobiva mjesto u medijskom prostoru VL-a

PR
prajdali100
08:44 24.08.2017.

Kao i svaka druga ne moze bez Njega........

SX
sudbina x
08:42 24.08.2017.

Našla zakrpa vreću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije