Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKE RADOSTI

Evo kako se domaće zvijezde provode na skijanju

Foto: Privatni album
1/5
15.01.2018.
u 20:12

Sandija uz Nassfeld veže bračna romantika, a Anja Alavanja Romac i njen suprug uz dvoje djece uspjeli su skupa odskijati dva sata

Više od 200.000 Hrvata i ove godine uživa okruženo bjelinom, a među njima ima i poznatih lica.

Da sa svojom obitelji voli uživati u snježnim radostima, nikada nije krio pjevač Joško Čagalj Jole koji je se sa suprugom Anom i kćerima Tijom, Emom i Ivom uputio u Livigno u talijanske Alpe.

Više ne staje na skije

Zabavlja se dobro baš kao i njegov kolega Sandi Cenov. On zimuje u austrijskom skijalištu Nassfeld koje za njega ima posebnu važnost jer je tamo 2005. godine upoznao svoju suprugu Ilinu. Ona više ne staje na skije pa se on zabavlja sa sinom Mikulom i kćeri Zarom.

S planina u austrijskom Obertauernu proteže se pogled na stotinjak kilometara skijaških staza pa ne čudi da ga je za zimski odmor odabrala glumica Nataša Janjić koja je tamošnji boravak opisala riječima “čista sreća”. Tamo je s koreografkinjom Larisom Lipovac Navojec i njezinim sinom Grgurom. Larisin odabir je snowboard, a pronašla je i vremena za opuštanje u sauni.

Logistika za klince

Austrijske Alpe, ali predio Turracher Höhe odabrala je glumica Ecija Ojdanić. Posebno joj je bilo drago što je u isto vrijeme stala na skije sa suprugom, redateljem Robertom Orhelom, kćeri Cvitom i sinom Jakovom, koji joj se nisu pridružili na spustu za vrijeme mećave. – Muževi i djeca na sigurnom, a mi se igramo Jetija! – napisala je uz jednu sliku.

Anja Alavanja Romac se sa suprugom, gitaristom Željkom Romcem i sinovima Jakovom i Ivorom zaputila u Kronplatz.

– U sedam dana skijanja muž i ja smo odskijali dva sata zajedno. S dvoje male djece na zimovanju potrebna je hrpa logistike – rekla je voditeljica, a u Kronplatzu se odmarala i glumica Ana Gruica.

1/16

Komentara 8

KR
kruti202
21:15 15.01.2018.

koliko kg ima ova alavanja, 35?

SL
slyvia
22:04 15.01.2018.

Glavno da su se poslikali...

DU
Deleted user
21:02 15.01.2018.

Zvijezde?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije