Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Sandra Bagarić ispratila sina: 'Ovo je moja prva maturalna'

Sandra Bagarić
Foto: Facebook
1/5
30.06.2019.
u 15:12

- Moja prva maturalna. Ja nisam imala svoju’92, rat u Sarajevu. Srce mi je tako puno, ponosna sam, a i Saru sam upoznala...Marko hvala ti što si najbolji - napisala je Sandra.

Brojni zagrebački maturanti sinoć su imali svoje maturalne plesove, a jedan od njih je i Marko, sin operne pjevačice i glumice Sandre Bagarić i Darka Domitrovića. Sandra je na Facebooku objavila fotografije prije plesa i napisala: 

- Moja prva maturalna. Ja nisam imala svoju’92, rat u Sarajevu. Srce mi je tako puno, ponosna sam, a i Saru sam upoznala...Marko hvala ti što si najbolji - napisala je Sandra. 

Foto: Facebook Beki Routledge

Podsjetimo, Sandra se 1997. udala za svog bivšeg profesora Domitrovića, a osim 18-godišnjeg Marka imaju i četiri godine mlađeg sina Lovru. 

 

Ključne riječi

Komentara 26

BA
Basku
15:35 30.06.2019.

loš odabir haljine za sinovu maturalnu

SA
samoborka
17:14 30.06.2019.

Sandra uvijek mora biti u prvom planu. Ne bira sredstva ni mjesto ni vrijeme. Samo; Ja,ja,ja i ja.

BA
bartol123
18:54 30.06.2019.

Nisam se ovo nadao od nje,malo srama od djeteta i okoline zbog dekoltea nebi bilo na odmet....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije