Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanja Doležal

S 20 kg viška boljela su me koljena, a o odrazu u ogledalu da i ne govorim

Foto: Josip Regović
1/3
19.02.2018.
u 09:47

U novoj rubrici In Magazina "Babinjak" Sanja je s voditeljicom Renatom Končić Mineom i njenim gostima razgovarala o debljanju i skidanju kilograma.

Petkom u IN Magazinu Renata Končić Minea ima svoju rubriku koja se zove "Babinjak".

U prvoj emisiji ugostila je glazbenice Sandru Bagarić, Zdenku Kovačiček, Sanju Doležal i Kenana Mandra, tvorca režima liposukcijske prehrane.

Tema razgovora bili su kilogrami i savršena linija, a na tu temu Sanja Doležal kaže:

– Savršena linija mi je nepoznanica. Mislim da kod ženskog tijela nema savršene linije, mislim da je svaka žena lijepa ako se tako osjeća. Od kad znam za sebe tragam za savršenom linijom i imala sam faze gore-dolje s kilogramima. Savršena linija za mene je ona u kojoj se dobro osjećam – kaže Sanja.

Imala je faze u kojima je imala višak kilograma i kada je bila zadovoljna svojom težinom.

– S 20 kilograma viška boljela su me koljena i kukovi i teže sam se kretala, a da ne govorim o odrazu u ogledalu i situaciji kada nađeš omiljene hlače, a ne možeš ih odjenuti – prisjetila se Sanja.

1/12

 

Komentara 5

DO
dopizdilomi
09:58 19.02.2018.

Razlog i tekst bez veze. Bitno da se iskače iz paštete.

M3
Miške 3
11:15 19.02.2018.

Ima isti osmijeh kao moja kćer.

DU
Deleted user
11:12 19.02.2018.

odraz u ogledalu i sad nije nešto,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije