Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatsko-američka suradnja

Sara Škugor: Taz mi je rekao da nisam za baciti

sara škugor
Nino Stojić
09.07.2016.
u 14:39

Američki reper pristao je na duet sa šibenskom pjevačicom čim je vidio njezinu fotografiju

– Volim ponekad slušati rap-glazbu, no moram priznati da dosad nisam ni sanjala da ću jednog dana surađivati s američkim reperom. Zahvaljujući modernim tehnologijama, i to se dogodilo – kazala nam je šibenska pjevačica Sara Škugor (22), koja je svoj peti singl “Ti i ja” snimila u suradnji s američkim reperom Tazom Conleyem, članom rap-dua The Siege.

Zbog dečka prati vaterpolo

– Kada sam s producentom Igorom Ivanovićem i njegovim deciBel timom snimila pjesmu, shvatili smo da nam nedostaje dio koji će podignuti atmosferu. Igor je do Taza došao preko zajedničkih prijatelja iz Los Angelesa, a on je odmah pristao, čim je čuo pjesmu, ali i vidio moju fotografiju. Rekao je da nisam za baciti – kaže simpatična Sara.

Kao svaka prava Dalmatinka, Sara voli klapsku pjesmu, Marijana Bana i Jelenu Radan, a najčešće sluša strane klasike – Ninu Simone, Noru Jones i Doris Day. Kako kaže, otvorena je prema svim oblicima glazbe, ovisno o trenutačnom raspoloženju.

Iako je dosad znala pratiti razne sportove, posljednju godinu Sara je postala vatrena obožavateljica vaterpola. Razlog – njezin dečko Toma Rodin igra vaterpolo u francuskoj Nici. Godinama su se viđali na otoku Prviću odakle su oboje podrijetlom, a prošlog je ljeta poznanstvo preraslo u ljubav.

– Veza na daljinu je užasna stvar. Za nju morate biti psihički jaki jer se ljudima zna dogoditi da takvu vezu počnu uzimati zdravo za gotovo i ne misle o osjećajima druge osobe. Imam sreću da moj dečko misli na mene svaki dan i iznenađuje me malim stvarima. Trenutačno uživamo na Prviću, a tijekom godine znam otići k njemu u Francusku. On je najbolja osoba koju znam – kaže Sara, koja se zbog ljubavi zasad ipak ne bi mogla preseliti u inozemstvo jer namjerava ozbiljno nastaviti karijeru.

Ekonomija je na čekanju

Sara je ujedno i uspješna studentica. Još joj je ostao samo diplomski rad do završetka studija poslovne ekonomije u Zagrebu. No, zasad će ekonomija ostati na čekanju.

– Dobro je imati diplomu, ali i glazba je veliki posao. Ljudi imaju krivu percepciju, pa kad im kažem da sam pjevačica često mi kažu: “U redu, a čime se zapravo baviš?”. Glazba je moj život od jutra do mraka, i njoj sam sve podredila kako bih bila još bolja – kaže Sara koja se uskoro nada i prvom albumu. Nedavno je promijenila i styling. Brigu o njoj preuzele su zadarske dizajnerice Božena Bratović-Smolić i Višnja Knežević. •

Ključne riječi

Komentara 7

GD
Gospon Drug
15:30 09.07.2016.

Ko nije za baciti još je dobar za napucavati

BI
bijelocrveni
16:01 09.07.2016.

Ona se hvali time sto nije za baciti! Pretvorila samu sebe u komad robe, i to robe za napuhavanje.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
17:53 09.07.2016.

Kak veli ova nova zvijezda da ima osjecaj da njezin decko svaki dan misli na nju iako su razdvojeni e to su misli 21 stoljeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije