Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme

Saša Lozar: Od nošenja štikli boli me tijelo!

'jpg3.1'
Foto: ''
1/3
20.10.2012.
u 10:00

- Svi znamo kakvi su honorari, zbog njih sam i ja pristala sudjelovati - priznaje Barbara Radulović

U svakodnevnom životu oni glume, pjevaju, utrkuju se, istražuju, razgovaraju... no u HTV-ovu studiju Antona Martija ništa od toga nije važno. Vrednuje se samo sposobnost da oblikuju pokrete u plesnim koreografijama. U sedmoj sezoni \"Plesa sa zvijezdama\" deset profesionalaca svoje će slavne učenike pokušati naučiti kako se ispravno pleše. Hoće li u tome uspjeti?

Krv, znoj i suze

– Kako se zove moj ples? Quick nešto... ne znam, ide mi grozno – kazao je glumac Darko Janeš, učenik Marije Stošić. Na njezine satove, unatoč tome što ih jedva izdržava do kraja, dolazi svakoga dana.

– To je za mene kao da se pripremam za prvenstvo u ragbiju – krv, znoj i suze – kazao je 55-godišnjak. Njegova mlađahna kolegica Mirna Medaković ima iste probleme. Osim što joj ples zadaje muke, teškoće ima i zbog težine.

– Partner Damir Horvatinčić krenut će u teretanu jer me jedva odigne od poda. Nakon svakog treninga nešto gricnem, a to ne valja – u šali će Mirna. Bolna sjećanja na ples već ima radijski voditelj Saša Lozar.

– Imam opaki muskulfiber – Shvatio sam da neću biti obiteljski Fred Astaire. Od plesanja rumbe i nošenja štikli bole me svi mišići – iskreno će Saša.

– Mislim da ću, ako preživim, poslije završetka showa odvesti suprugu na privatne sate plesa – otkriva. Ove godine HTV-ove uzdanice voditelji su Blaženka Leib i Frano Domitrović. I jedan i drugi na podiju će kažu, osvjetlati \"boje\" kuće.

Različita očekivanja

– Ples mi je popravio držanje, najteže mi je njihati bokovima – veli Frano. Stečenim znanjima pohvalila se i domaćica emisije \"Dobro jutro, Hrvatska\". – Počela sam od nule, ali imam dobrog učitelja pa sam napredovala – kaže Blaža. S manje entuzijazma o sudjelovanju u showu govori voditeljica CMC-a Barbara Radulović.

– Svi znamo kakvi su honorari u \"Plesu\", zbog njih sam pristala sudjelovati, ne zbog promocije, ali želim i nešto naučiti – kazala je, a s time bi se vjerojatno složila i ostala tri plesača amatera – Davor Radolfi, Ana Begić i Nika Fleiss.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije