Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavi s ekrana

Šprajc je suprugu upoznao na TV-u i nije jedini! Evo kome se još ljubav osmjehnula na poslu

Foto: Instagram,Luka Stanzl, Igor Kralj/Pixsell
1/6
28.10.2018.
u 07:15

Za najviše parova HRT je bio sudbonosan, a ljubavi ne nedostaje ni na hodnicima RTL televizije. Neki su pak ljubavi pronašli na konkurentskim televizijama, a poslovno rivalstvo im, čini se, ne smeta ni najmanje.

Idu li posao i ljubav ruku pod ruku? Ako je suditi prema romansama koje su se rasplamsale u domaćim televizijskim vodama potvrdan odgovor je neupitan. Poznati novinari, reporter i voditelji ljubav svog života pronašli su u redakciji. Neki doduše na hodniku televizije na kojoj rade, a neki pak na konkurentskoj televiziji. No, to im, kad je ljubav u pitanju, ne predstavlja ni najmanju prepreku.

ZORAN I LIDIJA ŠPRAJC

Omiljeni TV urednik i voditelj Zoran Šprajc više od dva desetljeća u sretnom je braku sa suprugom Lidijom. Svoju životnu partnericu Šprajc je upoznao na HRT-u dok je on radio kao novinar, a ona kao lektorica. Druženja su se ubrzo intenzivirala i u privatno vrijeme, a nedugo nakon što s prohodali začula su se i svadbena zvona.

Danas su Zoran i Lidija ponosni roditelji troje djece 18-godišnje kćeri Franke, 17-godišnjeg sina Mirona te 15-godišnjeg Darjana. Zanimljivo je i da Lidija iza sebe ima "televizijski staž". Prije šest godina Šprajcovu suprugu mogli smo gledati u HRT-ovoj jezičnoj emisiji 'Slova do krova', a mnogi su tada komentirali da je gospođa Šprajc pravo osvježenje na malim ekranima.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

IVONA HEMEN I IVAN VRDOLJAK

Ista redakcija bila je presudna i za ljubav RTL-ovog voditelja Ivana Vrdoljaka i sportske reporterke Ivone Hemen. Jedan od trenutno najzgodnijih domaćih novinarskih parova u vezi je godinu dana. -Imamo iste interese i veoma smo slični po pitanju brojnih stvari, tako da smo vrlo brzo kliknuli. Pokoji ručak i kava na pauzi odradili su svoje- govori nam Ivona. Jedno drugome velika su podrška kako u poslu tako i van njega. - Budući da je on iskusniji dobro mi dođu njegovi savjeti. Međusobno smo si vjetar u leđa- kaže lijepa reporterka. Slične interese dijele i van redakcije. Oboje uživaju u sportskim aktivnostima, a slobodne trenutne nerijetko provode i izvan svoja četiri zida. -Kad je lijepo vrijeme volimo se otisnuti motorom i uživati u prirodi, a na kraju dana nema ništa slađe od izležavanja na kauču i gledanja serija i filmova- kaže Ivona, koja baš kao i njezina snažnija polovica, dobro zna uspostaviti balans i odvojiti privatno od poslovnog.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svadbarskim sokakom #petricevici

A post shared by Ivona Hemen (@ivona_hemen) on

 

TIHOMIR LADIŠIĆ I TEA BLAŽEVIĆ

Kad je ljubavni život u pitanju sunce je zasjalo i prognostičarki Tei Blažević koja protekle dvije godine ljubi urednika vijesti na N1 televiziji Tihomira Ladišića. Par je prvi put viđen u javnosti početkom godine i to na otvorenju festivala dokumentarnog filma ZagrebDox. Između lijepe meteorologinje i TV voditelja je 19 godina razlike, no to im ne smeta ni najmanje. Razlike pak nema kad je roditeljstvo u pitanju. I Tea i Tihomir imaju nasljednike iz prijašnjih veza i brakova. Tea je samohrana majka 8-godišnje djevojčice, a Tihomir otac 21-godišnjeg mladića.

Foto: Marko Lukunic, Jurica Galoic/Pixsell

 

SAŠA SUŠEC I ZLATA MÜCK SUŠEC

Na hodnicima HRT-a prije gotovo 10 godina planula je ljubav između sportskog novinara Saše Sušeca i tada mlade voditeljice Zlate Mück. Svoj odnos nikada nisu željeli eksponirati pa su o njemu rijetko kada i govoriti u javnosti. Vjenčali su se u travnju 2013. godine na imanju u zagrebačkim Šestinama, a samo tri mjeseca nakon bajkovitog vjenčanja na svijet je stigao i njihov prvi sin Tin. U lipnju ove godine njihova obitelj postala je bogatija za još jednog dječačića. Unucima se posebno veseli djed, legendarni komentator Božo Sušec.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NEVENA RENDELI I MAK VEJZOVIĆ

Nakon bračnog brodoloma s građevinarom Marijanom Bračuljem, HRT-ova voditeljica i urednica Nevena Rendeli sreću u ljubavi pronašla je s kolegom s Prisavlja Makom Vejzovićem. Njihovo poznanstvo datira još iz djetinjstva kada su oboje zajedno pohađali dramsku grupu, a da ih veže nešto više od prijateljstva oboje su shvatili prije tri godine na snimanju emisije 'Šušur' na Hvaru. U bračnu luku uplovili su 2016. godine nakon manje od godinu dana veze, a sudbonosno 'da' pred obitelji i najbližim prijateljima izgovorili su na Kornatima. Godinu dana kasnije postali su roditelji blizanki Mare i Lee, a uskoro će u njihovu obitelj stići još jedna djevojčica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Putovanje u New York mi se cini kao pradavna proslost a preko bare smo bili prije nepunih 20 dana. Sva sreca da mi svako malo na mobitelu iskoci koja slika i podsjeti me na savrsenih sest dana, sami on i ja, u gradu u kojem mozes biti bilo tko i raditi bilo sto. S obzirom da mi necemo tako skoro opet na neko daleko putovanje (baka nije bila odusevljena posljednjim 😉) a i putovat u trecem tromjesjecju trudnoce nije neki gust, iskoristite mojih 15 % popusta na booking.com-u. Nalazi se na ovom linku https://www.booking.com/dealspage.en-gb.html?aid=1560286 ili u mom bio na profilu! Uzivajte i za mene 💙💗🎉🎊🎠 . . . #bookingyeah #travel #traveldiary #newyork #bigapple #wholeworld #travelallaround #sponsored #love #twoofus👫

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

 

IGOR BOBIĆ I DAMIRA GREGORET

Zanimljiva ljubavna priča odvila se i na hodnicima RTL televizije. Reporterka Damira Gregoret pala je na šarm tadašnjeg urednika informativne emisije RTL Danas, Igora Bobića. U svibnju 2014. godine jedno drugome obvezali su se na vječnu ljubav pred 70-ak uzvanika u crkvi na Opatovini. Slavlje je nastavljeno u Muzeju za umjetnost i obrt u koji su Damira i Igor stigli posljednji i to - taksijem! Nedugo nakon vjenčanja na svijet je stigla malena Bianka. - Naravno da bih voljela više vremena provesti s kćeri, uvijek mi nedostaje nekoliko sati u danu. No smatram da je roditeljstvo podjednako i očinstvo i majčinstvo, i mi se dobro dopunjujemo- izjavila je Damira nedavno za Story.  

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

IVAN FORJAN I INES GODA

Iako rade na konkurentskim televizijama, u privatnom životu odlično se nadopunjuju i reportrer Nove TV Ivan Forjan te njegova djevojka, RTL-ova novinarka Ines Goda. Par se upoznao na terenu dok su oboje radili priču o energetskoj obnovi zgrada. Ubrzo su shvatili da imaju puno toga zajedničkog, a njihovo prijateljstvo polako je preraslo u ljubav koju će ubrzo okruniti brakom. Prije dva tjedna Forjan je kleknuo pred Ines koja nije dvojila ni sekunde. -Najlakše DA ikada. Beskrajna ljubav - napisala je RTL-ovka na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj je u prvom planu zaručnički prsten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amore ❣🌍 #underthetuscansun #bellaitalia #lavitaèbella

A post shared by Ines Goda (@ines_goda) on

 

MELITA I HRVOJE HRENGEK

Jedan od najdugovječnojih parova na novinarskoj sceni su HRT-ovi Melita i Hrvoje Hrengek. Sportski novinar televizijsku je voditeljicu zaprosio u Veroni na Julijinom balkonu, a nakon godinu dana veze stupili su u brak. Prošle godine, nakon 16 godina braka, par je dobio sinčića kojem su nadjenuli ime Petar. Maleni dječak kruna je dugogodišnje ljubavi još jednog poznatog novinarskog para.

Pogledajte i kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a.

Komentara 41

SO
Sos
08:18 28.10.2018.

Sprajc omiljeni novinar?????Omiljeni onima koji pljuju po RH i njenim vrijednostima

Avatar SimonTemplar
SimonTemplar
07:49 28.10.2018.

Mislite gosn Jovanović?

VE
verakruz
07:54 28.10.2018.

Pa ko bi mogao sa vama novinarima drugi osim istih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije