Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz prijateljicu

Stiže podrška prijatelja, a Severina i dalje šuti o svemu

Severina
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/9
23.08.2018.
u 11:52

Matija Vujica, Lana Klingor, Iva Radić stoje uz svoju prijateljicu

Nakon što je cijeli slučaj sa Severininim golišavim fotografijama eskalirao u javnosti, poruke podrške kolegica i prijateljica stižu sa svih strana pa su se tako na društvenim mrežama oglasile dizajnerica Matija Vuica, PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić, vlasnica lifestyle portala Iva Radić, a sve kako bi se izjasnile o cijelom slučaju kojim je, kako tvrde, nanesena velika nepravda Severininoj obitelji.

O cijelom slučaju i optužbama na račun sebe oglasio se i, prema Severininu uskom krugu ljudi, “glavni krivac” Milan Popović koji pak tvrdi da je pjevačica sama plasirala sporne fotografije kako bi poradila na svojoj popularnosti.

– Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg je točno partnera gospodin Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim se to navodno izgubljenim sporovima radi? Protiv Tomice Petrovića već se vode dva kaznena procesa za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljene vjerojatno su iz iste serije fotografija nastale 2014., kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije te ja nisam mogao imati ove fotografije – izjavio je kralj bakra za 24sata i nastavio:

– Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu... Ne znam je li ih ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost ili je to učinio netko drugi, no ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to netko pokaže.

VIDEO O "slučaju Severina" govore zamjenik glavne urednice Storyja Enio Dellavia i izvršni urednik 24sata Ivan Buča

Komentara 33

SO
SoloHan
12:10 23.08.2018.

Trebale su tiskat majice sa natpisom Sve smo mi drolje

DU
Deleted user
12:09 23.08.2018.

Podrška !? Možda od onog lika Bojana i njemu sličnima, a prezime dotičnog neću spominjati, jer ga nije vrijedan.

ZD
zdip
12:06 23.08.2018.

s kim si takav si, stara narodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije